Sport

Tamaş a fost refuzat şi de Dinamo

Ziarul de Vrancea
21 iul 2015 594 vizualizări
Motivul nu este reprezentat de actele de indisciplină ale fundaşului ci de faptul că a ales Steaua

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că nu se pune problema unei întoarceri a fundaşului Gabriel Tamaş la gruparea "alb-roşie", după ce în iarnă a refuzat o ofertă "foarte bună", alegand să semneze cu rivala Steaua. "Tamaş a avut ocazia să ajungă la Dinamo în iarnă, atunci cand noi i-am făcut o ofertă foarte bună. El a ales la momentul respectiv Steaua, a fost alegerea lui şi am respectat-o,  iar astfel şi-a închis singur uşa la Dinamo", a afirmat Negoiţă.
Acţionarul dinamovist consideră că decizia antrenorului FC Steaua, Mirel Rădoi, de a-l exclude din lot pe Tamaş din cauza faptului că nu s-a prezentat la un antrenament este lăudabilă. "În altă oridine de idei, apreciez atitudinea lui Rădoi care a demonstrat că nu acceptă compromisuri de acest fel. Şi vreau să subliniez faptul că nici la Dinamo nu se acceptă sub nicio formă acte de indisciplină, indiferent de numele jucătorului", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru MEDIAFAX.
Impresarul fundaşului Gabriel Tamaş, Florin Manea, s-a întalnit în cursul zilei de luni cu reprezentanţii clubului Steaua pentru rezilierea contractului jucătorului pe cale amiabilă, declarand la finalul discuţiilor că nu mai există şanse ca acesta să continue la formaţia campioană. Gabriel Tamaş nu a făcut parte din lotul FC Steaua pentru partida cu Pandurii Targu Jiu, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, după ce nu s-a prezentat la un antrenament. În varstă de 31 de ani, fundaşul Gabriel Tamaş a semnat la începutul anului un contract valabil pentru două sezoane cu gruparea FC Steaua. În cariera sa, fundaşul echipei naţionale a Romaniei, Gabriel Tamaş, a mai evoluat pentru FC Braşov, Dinamo Bucureşti, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster Rovers şi Watford.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.