Sport

Echipele vrâncene se pregătesc pentru noul sezon la minifotbal

Dan Chiriac
20 iul 2015 619 vizualizări
Supercupa dintre Voinţa Deep Serv şi Pamiro Construct va deschide noul sezon

În perioada 28-30 august 2015 se va derula la Iaşi ediţia a IV-a a Cupei Magic la minifotbal. Competiţia a devenit deja o tradiţie în calendarul Federaţiei de Minifotbal din România. Ca în fiecare an, Cupa Magic, un turneu extrem de puternic, la care sunt invitate cele mai bune echipe de minifotbal din România, este organizată la Iaşi de omul de afaceri Dan Cojocaru. Înscrierile pentru ediţia a IV-a au început deja. Voinţa Deep Serv şi Doctor GSM/Global Proiect Focşani au luat parte la ultimele două ediţii şi ar putea participa din nou la întrecerile din capitala Moldovei. Prima ediţie a fost câştigată de echipa locală Magic Iaşi, la a doua ediţie trofeul a revenit echipei Design Construct Braşov, iar anul trecut s-a impus formaţia AS Ploieşti 2010. La turneul din acest an va participa campioana Republicii Moldova la minifotbal şi deţinătoarea Cupei Moldovei. Anul trecut, organizatorii l-au avut invitat special pe Paolo Rossi, urmând ca anul acesta să vină Franco Baresi şi Miodrag Belodedici. Voinţa Deep Serv are de asemenea o invitaţie pentru un turneu ce va avea loc la Roman, la începutul lunii august. Rămâne de văzut dacă echipa focşăneană va putea lua parte la cele două întreceri. Sezonul judeţean la liga de minifotbal se va relua în luna august. Primul eveniment va fi partida dintre Voinţa Deep Serv şi Pamiro Construct. Supercupa ligii de miniftobal va opune campioana ediţiei precedente şi câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României.

Dispare Design Construct  Braşov

La nici două săptămâni de la Campionatul Naţional desfăşurat la Arad, vicecampioana naţională din ultimii doi ani a anunţat că se va retrage din campionat. La turneul final de la Arad, echipa Dorna Vatra Dornei a ocupat locul secund după ce a pierdut la loviturile de departajare finala cu Juventus Sibiu. După ce la începutul anului au uimit iubitorii minifotbalului cu plecarea în masă a jucătorilor şi a staff-ului la echipa Dorna Vatra Dornei, în această vară familia Grigorean (posesoarea clubului Design Construct Braşov) a decis să se retragă din competiţiile oficiale, după ce doi ani la rând echipa a ocupat locul secund la Campionatul Naţional. Retragerea pare a avea la bază pierderea titlului naţional în ultimii doi ani. De altfel, echipa braşoveană s-a retras şi din campionatul naţional de futsal, după ce a pierdut titlul naţional în faţa celor de la City’us Tg. Mureş. Jucătorii echipei vor fi liberi să plece la o altă echipă, nefiind exclus ca unii dintre ei să ajungă în Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.