Sport

Cupa "Tăcerea" rămâne la Focşani

Dan Chiriac
16 iul 2015 461 vizualizări
Echipa formată din persoane cu dizabilităţi de auz a câştigat întrecerea la care au luat parte formaţii din nouă judeţe u în finală, echipa din Focşani a trecut cu 3-2 de reprezentanta din Piteşti

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea, în parteneriat cu Filiala Surzilor Focşani, Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea şi CSM Focsani 2007, a organizat sâmbăta trecută, pe Stadionul Milcovul – Sud din Focşani, Cupa „Tăcerea Vrancei”. Competiţia a fost destinată persoanelor cu deficienţe de auz. La această întrecere au luat parte nu mai puţin de 9 judete, Vrancea fiind reprezentată de două echipe care au participat în grupe diferite, respectiv Focşani 1, în Grupa A, şi Focşani2, în Grupa B. “Sperăm că organizarea acestei competiţii a fost cel puţin la înălţimea aşteptărilor oaspeţilor care au venit la Focşani. Aceştia au găsit pe lângă codiţiile de joc excelente şi o organizare inedită. S-a jucat simultan pe patru terenuri amenajate pe terenul principal din Baza sportivă Milcovul. Am rămas plăcut impresionaţi de participarea suporterilor din rândul oamenilor cu deficienţe de auz. Aceştia ne-au arătat că această comunitate a surzilor din Focşani este foarte unită şi totodată foarte bine organizată. Suntem mândri că am putut oferi puţină bucurie acestor oameni. Le transmitem că pot conta pe sprijinul nostru nemijlocit de câte ori au nevoie”, spune Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. La finalul întrecerii, cea mai bună formaţie s-a dovedit a fi echipa Focşani I, care în finală s-a impus cu scorul de 3-2, după executarea loviturilor de departajare, în faţa echipei din Piteşti. Organizatorii au oferit la final trofee, diplome şi medalii echipelor învingătoare. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele competiţiei:
Grupa A: Miercurea Ciuc – Constanţa 0-1, Tîrgovişte – Iaşi 0-2, Constanţa – Tîrgovişte 0-1, Focşani I – Miercurea Ciuc 3-1, Iaşi – Constanţa 1-0, Focşani I – Iaşi 3-0, Miercurea Ciuc – Tîrgovişte 6-0, Iaşi – Miercurea Ciuc 2-1, Constanţa – Focşani I 1-3.
Grupa B: Bacău – Buzău 1-4, Botoşani – Piteşti 1-5, Buzău – Botoşani 1-1, Focşani II – Bacău 1-2, Botoşani – Focşani II 1-0, Piteşti – Buzău 0-0, Focşani II – Piteşti 0-7, Bacău – Botoşani 1-1, Piteşti – Bacău 4-0, Buzău – Focşani II 3-2.
Clasament final: 1. Focşani I, 2. Piteşti, 3. Buzău, 4. Iaşi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.