Sport

Patru meciuri, patru remize

Ziarul de Vrancea
12 iul 2015 488 vizualizări
După mai bine de jumătare din prima rundă, nu avem lider în Liga I de fotbal

FC Voluntari - CSMS Iaşi 1-1 (1-1). Pîrvulescu (’29 – penalty) / Grigorie (’10).  Echipa ilfoveană se poate felicita pentru egalul obţinut în faţa unui adversar care a dominat autoritat mai bine de o jumătate de meci. Primul gol al campionatului a fost o “bijuterie” semnată de noul “ieşean” Grigorie (şut din întoarcere de la marginea terenului). Însă gazdele au egalat dintr-un penalty uşor acordat lui Călinţaru, iar după eliminarea lui Ciucă (’61 – două cartonaşe galbene), oaspeţii au făcut pasul înapoi.
* Astra Giurgiu – Concordia Chiajna 2-2 (1-1). Budescu (‘45^2), Oros (’48) / Purece (’45), Oros (’56 – autogol). Deşi a transferat patru jucători chiar de la Concordia, echipa gazdă n-a reuşit să se impună în faţa formaţiei lui Marius Baciu. Finalul unei prime reprize dominată clar de Astra a fost marcat de două goluri superbe, unul reuşit de Purece şi al doilea dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, prin Budescu. Timp de un sfert de oră meciul s-a menţinut la cote înalte şi în repriza secundă şi n-ar fi fost chiar de mirare ca formaţia din Chiajna să realizeze o mare surpriză.
* FC Viitorul – CFR Cluj 2-2 (1-2). Cernat (’33, ’56 – ambele din penalty) / Tadé (’12), Guima (’15). În primul sfert de oră disputat pe noul stadion din localitatea Ovidiu, viitorimea lui Hagi a fost făcută KO de clujeni, centrările lui Roşu şi Tiago găsindu-şi ţintele potrivite. N-a fost “masacrul” prefigurat, pentru că două “fluiere” au aşezat cele două echipe la locurile lor. Cel puţin unul dintre cele două penaltiuri (primul) a fost acordat aiurea.
* Steaua – Petrolul 0-0. Cu un diletant pe banca tehnică şi un singur atacant în lot (şi acela crud ca o trufanda, Tudorie), Steaua nu mai poate înscrie şi este condamnată să o facă în meciul următor, chiar maine, în Slovacia. Mai mult, ploieştenii au avut cateva bune ocazii de a înscrie, printre care bara lui Nepomuceno, după o gafă de zile mari comisă de Geraldo. Vlad Rusu a fost aproape şi el de a tranşa disputa în favoarea petroliştilor în partea a doua.
Ieri s-a disputat jocurile CSU Craiova – FC Botoşani şi ASA Targu Mureş - Dinamo. Etapa inaugurală a Ligii I se încheie astăzi, la ora 21:00, cu meciul ACS Poli Timişoara – Pandurii Targu Jiu.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.