Sport

Hagi îşi ţine băiatul sub aripa lui

Ziarul de Vrancea
3 iul 2015 602 vizualizări
Ianis va juca şi în sezonul viitor la FC Viitorul

Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, ieri, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, că fiul său, Ianis Hagi, în varstă de 16 ani, poate fi titular în sezonul viitor, precizand că el şi ceilalţi jucători tineri din lot nu vor avea nicio presiune asupra lor. "Ianis s-a întors cu noi şi sper să rămană Poate fi unul dintre titulari, eu cred că da. S-a văzut din formaţiile pe care le-am făcut. Creşte, aşa cum creşte fiecare copil. Ei nu au nicio presiune, le vom găsi spaţiu. Presiune au cei cu mai multă experienţă. Ei trebuie să vină din spate aşa cum trebuie", a spus Hagi despre fiul său care a debutat în Liga I sezonul trecut, fiind titular doar în ultima etapă.  Tehnicianul s-a arătat mulţumit de stagiul de pregătire din Polonia, dar a menţionat că mai este nevoie de puţin timp pentru ca jucătorii noi să se adapteze. "Am făcut o pregătire bună, am rulat toţi jucătorii, să zicem că totul este aşa cum ne-am planificat. E greu, pentru că sunt mulţi jucători noi şi e nevoie de omogenitate. Dar mai avem timp, campionatul e lung. Fiecare trebuie să se adapteze la modul nostru de joc, dar cand ai calitate şi experienţă lucrurile vin de la sine. Noi am luat jucători pe stilul nostru, nu ne schimbăm", a precizat antrenorul. Referitor la transferuri, Hagi a explicat că se vor mai face achiziţii doar dacă vor mai pleca jucători.
Lucrările la stadionul din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din localitatea Ovidiu, pe care FC Viitorul va evolua în ediţia următoare a Ligii I, sunt aproape finalizate, susţine Hagi. "Vom vedea cand se va face controlul de omologare. Dar eu zic că stăm bine", a menţionat Hagi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.