Sport

Rapid alege antrenor

Ziarul de Vrancea
2 iul 2015 445 vizualizări
Aflată în insolvenţă, formaţia din Giuleşti aşteaptă să se aprobe organigrama şi bugetul de salarii pentru a angaja tehnician şi jucători

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că sunt şase-şapte tehnicieni care doresc să antreneze formaţia giuleşteană, dar a precizat că o decizie în sens va lua după 17 iulie, cand se va aproba organigrama şi bugetul de către administratorul judiciar. "Sunt şase-şapte antrenori care şi-au arătat intenţia de a antrena Rapidul, dar deocamdată aşteptăm. Domnul Miriuţă este unul dintre cei şapte antrenori, nu a căzut nici această variantă. Dar nu vom şti decat după 14, sau mai bine zis după 17 iulie. Atunci se va cunoaşte numele, pentru că atunci se va aproba organigrama şi bugetul de salarii pentru viitorul sezon. Trebuie să ştim pe ce ne putem baza, ce condiţii putem să oferim noului antrenor. Suntem în insolvenţă şi sunt paşi care trebuie urmaţi pentru fiecare decizie pe care o luăm", a afirmat acţionarul grupării care a retrogradat în această vară în Liga a II-a. Mihai Ianovschi, secund în staful lui Cristiano Bergodi în sezonul trecut, se ocupă de pregătirea jucătorilor pană la numirea antrenorului principal, a anunţat Valerii Moraru.
Gruparea giuleşteană a ajuns la un acord cu trei jucători de la Academica Argeş, Laurenţiu Venţer (mijlocaş, 23 de ani), Constantin Dedu (mijlocaş, 20 de ani) şi Cristian Puşcaş (mijlocaş, 21 de ani) şi cu unul de la Urban Titu, Cristian Ştefănescu (fundaş, 21 de ani). Moraru a precizat că negociază şi cu un jucător din prima ligă spaniolă. "Vor fi şi străini în lotul pentru sezonul următor, chiar negociem cu un fotbalist din prima ligă spaniolă. Nu vreau să îi fac public numele deocamdată pentru că după aceea iar ne trezim că a semnat cu alt club. Se va anunţa atunci cand va semna", a mai spus Moraru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.