Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: O nouă aventură elenă pentru Lazăr

Ziarul de Vrancea
26 iun 2015 577 vizualizări
Mijlocaşul Costin Lazăr, care a evoluat sezonul trecut la Panaitolikos, a semnat un contract pe un an cu o altă grupare din Grecia, Iraklis Salonic, el afirmand că îşi doreşte aibă evoluţii care să îl readucă la echipa naţională, informează site-ul oficial al formaţiei nou-promovate.

"Un nou început, o altă motivaţie", a postat Lazăr, pe contul său de Facebook. "Sunt foarte bucuros că am semnat cu Iraklis. ştiu că echipa are obiective importante. Vreau să o ajut şi totodată vreau să revin la echipa naţională", a declarat jucătorul roman. "Lazăr nu aduce doar experienţă şi talent la Iraklis, ci şi altceva la fel de important: dorinţa şi capacitatea de a-i îndruma pe jucătorii tineri", a declarat preşedintele clubului Iraklis, Spyros Papathanasakis. Antrenorul echipei din Salonic este Nikos Papadopoulos.


Oferte pentru Sergiu Suciu

Fotbalistul echipei Torino, Sergiu Suciu, este dorit de Salernitana, care a promovat în Serie B la finalul sezonului 2014/2015, şi de Crotone, tot o formaţie de eşalon secund, pentru care romanul a jucat sub formă de împrumut. "Salernitana ar fi pus ochii pe Sergiu Suciu de la Torino, care a jucat în sezonul trecut pentru Crotone, în Serie B. Un jucător de calitate şi cu experienţă, care i-ar putea fi util antrenorului Torrente şi pentru flexibilitatea sa din punct de vedere tactic. Romanul este plăcut şi de Crotone, care ar vrea să îl ţină în Calabria", notează site-ul italian. Sergiu Suciu este legitimat la Torino de la începutul carierei. El a fost împrumutat de clubul torinez, în ultimii ani, grupărilor Legnano, Gubbio, Juve Stabia şi Crotone.

Peru, în semifinalele Copei America

Reprezentativa statului Peru s-a calificat în semifinalele turneului Copa America, după ce a învins în sferturile de finală, joi, la Temuco, scor 3-1, naţionala Boliviei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Guerrero, în minutele 20, 23 şi 74. Pentru Bolivia a înscris Moreno, în minutul 84, din penalty. În semifinale, Peru va întalni naţionala din Chile.

Ramos nu-i de vanzare

Clubul Real Madrid a respins o ofertă de 35 de milioane de lire sterline (50 de milioane de euro) făcută de gruparea Manchester United pentru achiziţionarea internaţionalului spaniol Sergio Ramos, informează Daily Mail. Potrivit sursei citate, Manchester United intenţionează acum să facă o ofertă mai bună pentru Ramos. Sergio Ramos are contract pană în iunie 2017 cu Real Madrid, club la care este legitimat din 2005.

CONMEBOL şi-a pierdut imunitatea

Preşedintele Paraguayului, Horacio Cartes, a promulgat o lege conform căreia a fost retrasă imunitatea de care beneficia sediul Confederaţiei sud-americane de fotbal (CONMEBOL), astfel fiind posibile eventuale percheziţii în cazul de corupţie ce afectează FIFA. Decizia preşedintelui paraguayan a fost publicată joi în Monitorul Oficial.  FIFA se confruntă cu un uriaş scandal de corupţie, după ce justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreşedinţi FIFA şi şapte oficiali ai forului.

Şerif a caştigat Cupa Moldovei

Formaţia Şerif Tiraspol a caştigat, joi, Supercupa Moldovei, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Milsami Orhei, într-un meci în care golul oaspeţilor a fost înscris de Cristian Bud, dintr-un penalti acordat pentru un fault la Romeo Surdu. Golurile învingătorilor au fost marcate de Inacio  Macriţchi şi Mendes.  La Milsami Orhei, Romeo Surdu a fost integralist, iar Cristian Bud a intrat pe teren în minutul 19. Şerif Tiraspol este deţinătoarea Cupei Moldovei, iar Milsami Orhei a caştigat campionatul naţional în acest an. Echipa din Tiraspol s-a mai impus în Supercupa Moldovei în 2003, 2004, 2005, 2007 și 2013.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.