Sport

Mişcări de trupe în Liga I

Ziarul de Vrancea
24 iun 2015 505 vizualizări
Lucian Munteanu a ajuns la Viitorul, iar brazilianul Wellington în Gorj

Fundaşul central Lucian Cristian Munteanu, care a jucat ultima dată la Universitatea Cluj, va evolua din sezonul viitor la formaţia FC Viitorul, a anunţat, ieri,, site-ul oficial al echipei pregătite de Gheorghe Hagi. Munteanu, care s-a alăturat lotului Viitorului în cantonamentul de la Poiana Braşov, a semnat un contract pe un sezon. Cristian Munteanu, în varstă de 34 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formaţiile West Petrom Arad, FC Bihor, Sopron, Politehnica Iaşi, FCM Targu Mureş, FC Braşov, Săgeata Năvodari şi CSMS Iaşi. Munteanu este al optulea jucător transferat de FC Viitorul în această vară, după Florin Cernat, Constantin Mişelăricu, Ioan Filip, Ciprian Vasilache, Adnan Aganovic, Cristian Ganea şi Aurelian Chiţu.
* Jucătorul brazilian Wellington Carlos da Silva a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, cu Pandurii Targu Jiu, a anunţat site-ul oficial al clubului gorjean. Atacantul a semnat contractul în cantonamentul din Olanda al echipei Pandurii Targu Jiu.  În varstă de 27 de ani, Wellington Carlos da Silva a jucat din 1 iulie 2012 la Concordia Chiajna. în cariera sa, atacantul a mai evoluat doar la o singură echipă, Sertaozinho FC din Brazilia.
* FC Dinamo l-a achiziţionat pe atacantul Aljosa Vojnovic, care poate evolua şi pe postul de mijlocaş central, croatul semnand un contract pe un an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon, se arată într-un comunicat al grupării bucureştene. În varstă de 29 de ani, Aljosa Vojnovic, ultima oară la NK Osijek, a mai evoluat în cariera sa pentru cluburile NK Metalac Osijek, Raufoss IL, FC Kärnten, NK Croatia Sesvete, NK Slaven Belupo Koprivnica, Mes Kerman şi RNK Split. În ultimul sezon la NK Osijek, Aljosa Vojnovic, a evoluat în 15 partide şi a înscris şase goluri.
* Mijlocaşul francez Abdellah Zoubir a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea Petrolul Ploieşti, au anunţat ploieştenii pe site-ul oficial. Zoubir, în varstă de 23 de ani, a evoluat, marţi, în partida amicală cu FK Cajetina, scor 5-0, şi a marcat două goluri. Abdellah Zoubir a mai evoluat în cariera sa la echipele FC Istres, Grenoble şi Hibernian.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.