Sport

FC Panciu , la un pas de liga a treia

Dan Chiriac
21 iun 2015 784 vizualizări
Victoria Traian - FC Panciu 1-1 (0-0), într-o partidă de baraj pentru promovarea în liga a treia u returul are loc sâmbătă la Panciu

FC Panciu este la un pas de liga a treia, după remiza obţinută sâmbătă, la Traian, în judeţul Brăila. Fără şapte jucători titulari, plecaţi cu echipele de minifotbal la Iaşi, echipa vrânceană a dat dovadă de multă ambiţie şi a reuşit un rezultat care îi asigură în mare măsură statutul de favorită în meciul retur. Fără portarul Lazăr şi jucătorii de câmp Claudiu Mihai, Beşa, Ciubotaru, Chivu, Predoiu şi Bodoc, vrâncenii au fost nevoiţi să improvizeze şi să joace cu cine a rămas în lot. Astfel a fost nevoie de reintroducerea unor jucători care nu au mai evoluat de mult timp, Paul Cioran şi Stelian Isac, dar şi de efortul aproape supraomenesc al lui Ciprian Dumitriu. Cel din urmă este de departe eroul meciului de la Brăila. Chiar dacă în urmă cu o lună a suferit o accidentare gravă la mână, iar medicii i-au recomandat să ia o pauză lungă, Dumitriu a intrat şi a fost omul decisiv. Este jucătorul care a scos lovitura de la 11 metri din care Panciu a egalat. Mulţi s-au întrebat cum a căzut Ciprian Dumitriu la faza penalty-ului, dar din fericire, mâna prinsă în bandaj a rămas la locul ei. Cu siguranţă, Dumitriu nu ar fi fost pe teren în cazul prezenţei celor şapte titluari. Dar în aceste condiţii, Dumitriu a fost nevoit să intre. Toţi cei 11 jucători prezenţi pe teren au făcut în aşa fel încât Panciu să fie cu un pas şi ceva în liga a treia. Antrenorul Dănuţ Bolocan a folosit următoarea formaţie: Burdujel- Ciornei, Parlac, Isac, Vlase – Voinea, Cioran, Dumitriu, Bucur – Menghia, Covaci. FC Panciu a anunţat că are resursele financiare pentru a juca din nou în liga a treia, astfel încât nu mai rămâne decât ca formaţia pregătită de Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran să câştige returul programat sâmbăta viitoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.