Sport

Dorna Vatra Dornei a eliminat ambele echipe vrâncene

Dan Chiriac
21 iun 2015 661 vizualizări
Voinţa Deep Serv şi Sanorom Boloteşti au ratat prezenţa la turneul final, după înfrângerile suferite în faţa celor de la Dorna Vatra Dornei

Voinţa Deep Serv şi Sanorom Boloteşti au ratat prezenţa la turneul final al campionatului naţional de minifotbal ce va avea loc la Arad, în perioada 3-5 iulie. Cele două echipe vrâncene, Voinţa Deep Serv şi Sanorom Boloteşti, au fost repartizate în grupele C şi D. Campioana ligii de minifotbal, Voinţa Deep Serv a fost repartizată într-o grupă cu echipele Marsat Roman, Eon Iaşi şi Inter Traian Vaslui. Focşănenii au câştigat partidele cu Vaslui, cu scorul de 6-1, Marsat Roman, 2-0, dar au cedat cu 0-2 în faţa celor de la Eon Iaşi. Grupa D a avut la start pe Sanorom Boloteşti, vicecampioana ligii de minifotbal, Dorna Vatra Dornei, Auto Drive Iaşi şi Victoria Vaslui. Sanorom Boloteşti a învins cu 3-2 pe Victoria Vaslui, apoi cu 3-2, după penalty-uri, pe Auto Drive Iaşi. Sanorom avea nevoie de un rezultat de egalitate în partida cu Dorna Vatra Dornei, dar a cedat cu 4-0. Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturi a adus în faţa celor de la Voinţa Deep Serv tot pe Dorna Vatra Dornei. Favorită la câştigarea titlului naţional, echipa suceveană s-a impus cu 2-0, chiar dacă focşănenii au ţinut scorul egal până cu două minute înainte de final.  Speranţele Vrancei rămân la Cupa României. Flux Diacarn va participa la turneul final al Cupei României pe al-2-lea loc suplimentar obţinut de Liga de minifotbal Vrancea. La turneul final din cadrul Cupei României, echipele vrâncene Arena, Pamiro Construct şi Flux Cafe vor juca la Piatra Neamţ, respectiv Roman, în compania unor echipe din zona de nord a României, dar şi din Oltenia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
jdap, acum 3229 zile, 22 ore, 54 minute, 17 secunde
Am înțeles treaba cu minifotbalul ...asta e! Dar ce legatura are fotografia?????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.