Sport

Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad - Foştii tricolori vor oferi premiile la Academia de Fotbal Social

Dan Chiriac
17 iun 2015 1079 vizualizări
Belodedici, Vlădoiu, Ţicleanu şi Mihali sunt VIP-urile care vor veni duminică la Focşani

Miodrag Belodedici, Jan Vladoiu şi Aurică Ţicleanu, reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, şi invitatul special al clubului CSM Focşani, Gică Mihali, fost antrenor al formaţiei focşănene în liga a doua, sunt personalităţile care vor efectua festivitatea de premiere la Academia de Fotbal Social, alături de preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru. Cei patru foşti componenţi ai echipei naţionale a României au confirmat prezenţa la evenimentul organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia Judeţeană de Sport si Tineret Vrancea. Acţiunea se va derula duminică, 21 iunie, de la orele 10.00, pe stadionul “Milcovul” din Focşani. La turneul final al Academiei de Fotbal Social vor participa opt echipe din localităţile: Ţifesti, Cîrligele, Dumbrăveni, Jariştea, Tătăranu, Ciorăşti, Gugeşti şi Răstoaca/Năneşti. Premiile competiţiei vor fi oferite de Federaţia Română de Fotbal, prin cei trei reprezentanţi de seamă care vor sosi la Focşani. Totodată, Directia Judeţeană de Sport şi Tineret Vrancea şi AJF Vrancea vor oferi premii surpriză copiilor participanţi.

Campioanele vor fi premiate

În cadrul evenimentului de la Focşani vor fi premiate şi campioanele judeţene la juniori în sezonul 2014/2015. Astfel, vor primi premii Euromania Dumbrăveni – juniori A 1, FCM Adjud – juniori B1, LPS Focşani – juniori C, CSM Focşani – juniori D şi E. În cadrul acţiunii va avea loc şi un meci între echipele de juniori B de la FCM Adjud şi juniori C de la LPS Focşani. Cu această ocazie, preşedinte AJF Vrancea invită toţi reprezentanţii echipelor, dar şi primarii localităţilor implicate în proiectul Academia de Fotbal Social să ia parte la evenimentul ce se va bucura de prezenţa unor jucători care au evoluat la Campionatul Mondial de Fotbal din SUA 1994, atunci cînd naţionala României a reuşit cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală. Participanţii se vor bucura de prezenţa unui alt mare fost tricolor, Aurică Ţicleanu, dar şi de cea a lui Gică Mihali, ultimul antrenor care a condus de pe bancă o echipă din Focşani care a activat în liga a doua. Miodrag Belodedici şi Jan Vlădoiu nu sunt la prima acţiune la care iau parte în judeţul Vrancea. Cei doi au participat şi la alte acţiuni organizate  în ultimii ani în judeţ. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.