Sport

Galactic Focşani, vicecampioană naţională la fotbal pe plajă

Dan Chiriac
17 iun 2015 836 vizualizări
Echipa focşăneană a pierdut ieri finala disputată cu Performer Constanţa u focşănenii au învins marţi seara, cu 5-4, una dintre favorite, West Deva

Echipa de fotbal pe plajă Galactic Focşani este vicecampioană naţională. Focşănenii au pierdut ieri finala campionatului naţional disputată în compania celor de la Performer Constanţa. Echipa constănţeană se confundă cu naţionala României la fotbal pe plajă. Superioritatea gazdelor a fost evidentă pe tot parcursul jocului. Singurul moment în care Galactic Focşani a sperat la o surpriză a fost în prima repriză, când Costin a redus din diferenţă la 2-1. Constănţenii s-au impus cu 8-1, dar performanţa focşănenilor este de apreciat. Galactic Focşani a jucat la finalul săptămânii trecute la turneul de zonă de la Galaţi şi s-a calificat la turneul final ce a avut loc marţi şi miercuri în staţiunea Mamaia, pe plaja de lângă Melody. Turneul final al campionatului naţional de fotbal pe plajă a avut la start echipele Performer Constanţa, Luceafărul Petrolul Schela – judeţul Galaţi, AS West Deva şi Galactic Focşani. Prima semifinală a opus pe Performer Constanţa şi Petrolul Schela. Gazdele s-au impus fără dubii cu scorul de 12-3. Mult mai echilibrată a fost a doua semifinală. Focşănenii s-au impus cu 5-4 în faţa celor de la West Deva. “Este o mare realizare pentru noi. Am jucat finala campionatului naţioal după ce am învins favorita, echipa din Deva. Ne-am mobilizat, iar băieţii au jucat excelent acest joc. Finala avea o favorită clară. Performer este de fapt naţionala României. Era greu să sperăm la mai mult”, ne-a spus Elvis Ilaş, antrenorul echipei focşănene. În finală, Performer Constanţa a trecut de Galactic Focşani cu 8-1. Finala mică a revenit celor de la Petrolul Schela, care a învins cu 9-3 pe West Deva. Festivitatea de premiere a fost efectuată de Valeriu Ioniţă, reprezentantul Federaţiei Române de Fotbal.  Acesta le-a acordat focşănenilor medaliile de argint. Lotul focşănenilor la întrecerile de la Mamaia a fost format din următorii jucători: Marius Crăciun, Mădălin Predoiu, Cătălin Costin, Robert Oancea, Valentin Ion, Valentin Toader, Sergiu Sava, Marian Dima, Florin Nistor, Elvis Ilaş, Răzvan Ciprian Sava. Campioana României la fotbal pe plajă în acest an este Performer Constanţa, următoarele locuri pe podium fiind ocupate de Galactic Focşani şi Petrolul Schela. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.