Sport

Alin Moldoveanu, doar locul 22 la Jocurile Europene

Dan Chiriac
16 iun 2015 477 vizualizări
Trăgătorul focşănean a ratat prezenţa în finala probei de puşcă 10 metri aer comprimat

Campionul olimpic la tir, în proba de puşcă aer comprimat 10 m, Alin Moldoveanu, şi-a încheiat evoluţia la Baku. Focşăneanul a terminat pe locul 22 în calificări, cu un punctaj total de 621,4 puncte. Pe reprize, el a reuşit 105,0 puncte, 102,5 puncte, 103,7 puncte, 102, 8 puncte, 103,3 puncte, 104,1 puncte. Finala la tir, puşcă aer comprimat 10 m, finala care nu l-a avut printre participanţi pe Alin Moldoveanu, s-a încheiat cu victoria unui sportiv din Belarus. Astfel, aurul a fost cucerit de belarusul Vitali Bubnovich, cu 206,6 puncte, urmat de italianul Niccolo Campriani, cu 206,4 puncte, şi de reprezentantul Israelului, Sergei Richter, cu 185,5 puncte. Delegaţia României la Baku are în componenţă 83 de băieţi şi 64 de fete, care se vor întrece la 22 de sporturi şi discipline sportive. Şeful de misiune al României la Jocurile Europene de la Baku este Alexandru Epuran, iar Florin Gurbănescu este adjunct al şefului de misiune. Printre sportivii care fac parte din delegaţia României se află şi trăgătorul focşănean Alin Moldoveanu. Acesta a concurat în proba de 10 metri la puşcă aer comprimat. Întrecerile de ieri au reprezentat şi un criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janiero. Chiar dacă a ratat şansa de a se califica la Olimpiadă, pentru Alin Moldoveanu vor urma alte concursuri în care se pot obţine biletele pentru Rio. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.