Sport

Cine câştigă faza judeţeană a Cupei României?

Ziarul de Vrancea
12 iun 2015 640 vizualizări
Euromania Dumbrăveni - Victoria Gugeşti, duminică, orele 18.00 u ultimul act se joacă pe stadionul Milcovul

Două rivale se întâlnesc în ultimul act al fazei judeţene a Cupei României. Două comune vecine se vor duela într-un meci al orgoliilor. Ambele echipe şi-au declarat intenţia de a câştiga jocul de mâine seară şi de a obţine trofeul. Rivalitatea sportivă dintre cele două localităţi a început în urmă cu trei ani, după reînfiinţarea echipei din Dumbrăveni. Fără teren în primul an, formaţia din Dumbrăveni şi-a disputat partidele de acasă pe stadionul din Gugeşti. Formaţia pregătită de Daniel Bănică a ajuns până în semifinalele Cupei României, după ce a învins în sferturi chiar pe Victoria Gugeşti. Dumbrăveniul s-a oprit în penultimul act după înfrângerea cu 0-1 suferită în faţa celor de la Unirea Ţifeşti. Echipa din Dumbrăveni a jucat finala fazei judeţene şi în sezonul precedent, când a cedat în partida cu FC Panciu. Ascensiunea echipei din Dumbrăveni, care a terminat pe locurile 2 şi 3 în Superliga Altdorf Tehnik, în ultimii doi ani, i-a ambiţionat foarte mult pe cei din conducerea echipei din Gugeşti. Victoria Gugeşti s-a revitalizat la începutul acestui an, chiar după ce a transferat doi dintre cei mai buni jucători ai echipei din Dumbrăveni, Eugen Ştefan şi Cătălin Costin, originari de altfel din Gugeşti. Gugeştiul a reuşit să urce în clasamentul Superligii de pe penultimul loc şi a câştigat play-out-ului, terminând campionatul pe poziţia a cincea. În cupă, Victoria a eliminat câştigătoarea ultimelor ediţii a cupei, FC Panciu, dar şi pe AS Suraia, echipă din play-off. Fotbalul din Gugeşti revine în prim-planul Cupei României, după 25 de ani. În 1990 Foresta Gugeşti a reuşit să ajungă în 16-zecimile competiţiei, unde a întâlnit Farul Constanţa. Constănţenii s-au impus atunci cu 2-1, după prelungiri, golul victoriei fiind marcat în minutul 110. Victoria Gugeşti şi Euromania Dumbrăveni se vor întâlni în ultimul act al întrecerii după victoriile obţinute în semifinalele întrecerii. Victoria Gugeşti a trecut cu 3-2 de AS Suraia, în timp ce Euromania Dumbrăveni s-a impus cu 6-0, în deplasare, în partida cu Voinţa Odobeşti. Partida de mâine va fi condusă de o brigadă formată din Gică Mihai, Cristi Voicu şi Marius Stoica.
Derby-ul Vînătoriului în liga Grafit Decor
Mâine, cu începere de la orele 11.00 au loc cinci partide în Liga Grafit Decor. Derby-ul comunei Vînători va opune pe Şoimii Mirceşti şi Victoria Vînători. Restul partidelor sunt: Voinţa Slobozia Ciorăşti – Trotuşul Rugineşti, Tractorul Năneşti – Voinţa Răstoaca, Podgoria Coteşti – Dinamo Tătăranu, ASS Victoria Pufeşti – Unirea Milcovul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.