Sport

Probleme grave înainte de Belfast

Ziarul de Vrancea
12 iun 2015 381 vizualizări
Jucătorii accidentaţi, principala problemă a selecţionerului înaintea partidei de sambătă cu Irlanda de Nord

Selecţionerul naţionalei Romaniei, Anghel Iordănescu, a declarat, ieri, la plecarea spre Belfast, că din cauza accidentărilor nu poate anunţa nici măcar o echipă probabilă pentru întalnirea cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European din 2016. "Din nefericire, sunt foarte multe probleme în ceea ce priveşte starea de sănătate a băieţilor noştri. Faţă de ultima conferinţă de presă au apărut şi alte incertitudini şi din această cauză nu pot să dau acum nici măcar o echipă probabilă de start", a spus Iordănescu. Selecţionerul a afirmat că jucătorii Lucian Sanmărtean şi Răzvan Raţ, care s-au tratat în Serbia la vraciul Marijana Kovacevic, au început pregătirea, dar se antrenează separat. "Sanmărtean şi Raţ s-au întors din Serbia, dar îmi e greu să spun în momentul de faţă situaţia lor exactă. Decat că au început pregătirea, dar sub un program separat făcut de medicul nostru. Pe langă cei doi, a mai apărut la antrenamentul de ieri o problemă şi la Florin Andone. Pe de altă parte, începand de marţi Keşeru a intrat în program normal cu echipa, dar la anumite exerciţii a fost menajat", a precizat Iordănescu. Delegaţia Romaniei a plecat, ieri, cu un charter spre Belfast, pentru meciul cu Irlanda de Nord. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, consideră că dacă s-ar lua în considerare faptul că Romania joacă în deplasare şi nu se poate baza pe Răzvan Raţ, Lucian Sanmărtean şi Florin Andone, Irlanda de Nord este favorită în partida de sambătă: "Pe de o parte putem să spunem că suntem favoriţi. Dacă ne uităm la grupă e un punct care ne desparte, dar dacă ne uităm la accidentaţi şi la faptul că jucăm în deplasare şi venim după un campionat destul de difcil, jucătorii neavand posibilitatea să joace un meci amical precum nord-irlandezii, se poate spune că Irlanda de Nord este favorită".
Partida Irlanda de Nord - Romania, din Grupa F a Campionatului European din 2016, se va disputa sambătă, pe stadionul Windsor Park din Belfast, de la ora 21.45. După disputarea a cinci etape din grupă, Romania se află pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe poziţia a doua, cu 12 puncte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.