Sport

Turneul final la Academia de Fotbal Social are loc pe 21 iunie

Ziarul de Vrancea
9 iun 2015 724 vizualizări
Acţiunea va avea loc la Focşani şi va aduna cei mai buni 48 de copii, selecţionaţi la turneele regionale

Turneul final al turneului Academica de Fotbal Social se va desfăşura duminică 21 iunie 2015, la Focşani, pe stadionul Milcovul, cu începere de la orele 9.00. Vor participa opt echipe formate din cate şase jucători, care vor evolua simultan pe patru terenuri. Evenimentul este organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea, cu spijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea şi a Federaţiei Romane de Fotbal. Acţiunea a avut pană acum mai multe turnee regionale, în urma cărora au fost selecţionaţi cei mai buni jucători născuţi după data de 1 ianuarie 2001. Aceştia vor forma echipele care se vor întrece la faza finală ce va avea loc la Focşani. Pentru faza finală vor fi acordate premii constand în compleuri de joc, cupe, trofee pentru golgeter, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător, plachete, dar şi mingi. La faza finală sunt aşteptaţi şi reprezentantii Federaţiei Romane de Fotbal. Festivitatea de premiere a evenimentului este preconizată a începe la orele 11.30-12.00. La evenimentul de duminica viitoare, AJF Vrancea va asigura montarea celor  4 suprafeţe de joc. Se vor alcătui echipe formate din şase copii care vor participa la turneu. Echipele înscrise vor evolua simultan pe 4 terenuri . Acestea vor juca în sistem campionat cate 7 meciuri de 10minute, fiecare cu o pauză activă de 4 minute în care se vor organiza diferite concursuri individuale cu finalizare la poartă. Componenţii echipei caşigătoare vor primi cupe fiecare în parte. Se vor mai acordadouă trofee speciale pentru golgeterul turneului şi golgeterul la pauza activă. În urma acţiunii de la Focşani va fi stabilit Dream-Team-ul. Academia de Fotbal Social a ajuns pană acum la Dumbrăveni, Ţifeşti, Jaristea, Cîrligele, Gugeşti, Bordeasca şi Suraia. Academia de Fotbal Social este o acţiune cuprinsă în programul Comisiei Grassroots din cadrul AJF Vrancea ce constă în promovarea şi atragerea copiilor către sport şi care urmăreşte depistarea talentelor din zonele rurale care nu au în prezent posibilitatea practicării fotbalului în mod organizat în cadrul unor cluburi sportive.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.