Sport

Atleţii s-au întrecut la cupa CS Atletic Adjud

Dan Chiriac
8 iun 2015 504 vizualizări
Atleţii vrânceni au obţinut rezultate notabile la ediţia III a Cupei CS Atletic Adjud. La întreceri au luat parte şase echipe din mai multe judeţe, ierarhia fianlă având în frunte sportivii de la CS Unirea Focşani

CSS Focşani s-a clasat pe locul doi, în timp ce echipa organizatoare a urcat pe treapta a treia a podiumului. Sportivii de la echipa gazdă au obţinut rezultatele:  Mario Dobrescu, locul 1 la 60m, locul 1 la 500m şi locul 1 la suliţă, Andrei Elena, locul 1 la 500m şi locul 2 la 80m, Alisia Paruba, locul 2 la suliţă, Cosmin Sargu, locul 1 la suliţă şi locul 2 la 80m, Bogdan Guţu - locul 2 la 800m. Clasamentul pe echipe  a fost: 1 CS Unirea Focşani, 2. CSS Focşani 3. CS Atletic Adjud 4. CSS Adjud 5. CSS Tecuci 6 CA Roman. Sportivii au fost premiaţi cu diplome medalii şi dulciuri. “Rezultatele atleţilor mei au fost meritorii, acum în preajma campionatelor naţionale de copii. Acolo ne-am propus obţinerea a 4 medalii , două de aur şi câte una de argint şi bronz”, spune antrenorul Gheorghe Catrinescu de la CS Atletic Adjud. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.