Sport

Mişcări de trupe în Liga I - Se destramă ASA?

Ziarul de Vrancea
4 iun 2015 519 vizualizări
Liviu Ciobotariu, încă un antrenor roman în zona Golfului

După conducătorul clubului, a părăsit gruparea vicecampioană şi antrenorul Liviu Ciobotariu, care a plecat în Arabia Saudită * Narcis Răducan discută cu Pandurii * FC Botoşani a făcut al doilea transfer
Tehnicianul Liviu Ciobotariu, care a antrenat în returul ediţiei 2014/2015 a Ligii I echipa ASA Targu Mureş, a semnat un contract cu gruparea Al Faisaly. Gruparea din Arabia Saudită a făcut acest anunţ pe contul său de Twitter, pe care a postat şi cateva fotografii în care poate fi văzut antrenorul roman la semnarea contractului. Echipa Al Faisaly, care a încheiat sezonul trecut pe locul şapte, a fost antrenată ultima dată de portughezul Antonio Conceiçao, fost tehnician al formaţiilor CFR Cluj, FC Braşov şi Astra Giurgiu. După preşedintele executiv Narcis Răducan, Ciobotariu reprezintă a doua pierdere consecutivă pentru formaţia mureşeană, care a fost la un pas de caştigarea titlului.
Narcis Răducan a  fost ieri la Targu Jiu, pentru a discuta posibilitatea preluării funcţiei de preşedinte executiv al clubului Pandurii. "Discuţiile sunt destul de avansate, rămane să mai punem la punct unele detalii. Clubul Pandurii este unul dintre cele mai importante din Liga I şi sunt pregătit să contribui la performanţele clubului gorjean şi am o provocare profesională să lucrez cu Edi Iordănescu după perioada Steaua", a spus Răducan, pentru MEDIAFAX.. Narcis Răducan, în varstă de 40 de ani, a încetat, miercuri, colaborarea cu ASA Targu Mureş, unde a îndeplinit funcţia de preşedinte, începand din 22 ianuarie. El a mai deţinut funcţii de conducere la Unirea Urziceni, Steaua Bucureşti, Astra Giurgiu, FC Viitorul şi Concordia Chiajna. În legătura cu Pandurii, gruparea gorjeană a anunţat că fotbaliştii Eric de Oliveira, Deivydas Matulevicius, Paraskevas Christou şi Ciprian Brata au ajuns la final de contract şi nu vor rămane la gruparea gorjeană.
Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat că fundaşul bulgar Radoslav Dimitrov a semnat un contract pentru o perioadă de un an cu gruparea botoşăneană. "După atacantul Dan Roman, de la Gaz Metan Mediaş, am reuşit să-l transferăm pe Radoslav Dimitrov, jucător care are patru selecţii la naţionala Bulgariei şi un gol marcat. Sperăm ca Dimitrov să ne ajute în noul sezon", a spus Cornel Şfaiţer. Radoslav Dimitrov are 26 de ani, evoluează pe postul de fundaş dreapta şi a jucat de-a lungul carierei la Slavia Sofia, Levski Sofia şi Lokomotiv Plovdiv. Preşedintele FC Botoşani, Cornel şfaiţer, a declarat, ieri că a discutat cu oficialii clubului Steaua despre transferul jucătorului Martinus Quenten, urmand ca gruparea bucureşteană să facă o ofertă pentru achiziţionarea fotbalistului. Martinus Quenten are 24 de ani, evoluează pe postul de mijlocaş de bandă şi a mai jucat de-a lungul carierei la Heerenveen, Sparta Roterdam, Ferencvaros şi FC Emmen, dar şi pentru echipa Under 18 a Olandei şi pentru naţionala Curacao.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.