Sport

De Rusalii, Şcoala Năneşti a caştigat Academia de Fotbal Social

Dan Chiriac
3 iun 2015 679 vizualizări
Echipa de la Năneşti a trecut la lovituri de departajare de formaţia gazdă

Copiii din opt comune din sud-estul judeţului au jucat luni 1 iunie la Bordeasca. Acţiunea a fost organizată de Secţia Rurală de Poliţie Năneşti împreună cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea şi a avut loc în cadrul proiectului Academia de Fotbal Social. La eveniment au luat parte copiii din cele opt localităţi arondate secţiei de poliţie, respectiv Măicăneşti, Bordeasca, Tătăranu, Răstoaca, Vulturu, Băleşti, Ciorăşti şi Năneşti. La finalul celor şapte etape disputate, două echipe au fost la egalitate perfectă de puncte, golaveraj şi goluri marcate. În aceste condiţii, organizatorii au decis ca învingătoarea turneului să fie stabilită după executarea loviturilor de departajare. Şcoala Năneşti a trecut cu 3-1 de Şcoala Tătăranu şi a fost declarată învingătoare la această competiţie. În cadrul turneului au fost alcătuite echipe formate din opt copii. Echipele înscrise au jucat simultan pe 4 terenuri, în sistem campionat cate 7 meciuri de 10 minute fiecare cu o pauză activă de 4 minute. Clasamentul final a avut în continuare următoarea alcătuire: locul 3 Ciorăşti, 4 Măicăneşti, 5 Vulturu, 6. Băleşti, 7 Răstoaca, 8. Bordeasca. Organizatorii au organizat diferite concursuri individuale cu finalizare la poartă. Componenţii echipei caşigătoare au primit la final cupe din partea preşedintelui AJF Vrancea, Dan Dumitru. S-au mai acordat două trofee speciale pentru golgeterul turneului şi golgeterul la pauza activă. În urma acţiunii de la Bordeasca a fost stabilit Drem-Team-ul. Au fost selecţionaţi 12 copii, şase de la Tătăranu şi Bordeasca şi şase de la Năneşti şi Răstoaca, care vor lua parte la turneul final de la Focşani. Trebuie precizat că în dream-team nu intră decat copiii care provin din localităţile ce au echipe afiliate la AJF Vrancea. Academia de Fotbal Social este o acţiune cuprinsă în programul Comisiei Grassroots din cadrul AJF Vrancea ce constă în promovarea şi atragerea copiilor  către sport şi care urmăreşte depistarea talentelor din zonele rurale care nu au în prezent posibilitatea practicării fotbalului în mod organizat în cadrul unor cluburi sportive. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.