Sport

Titlul în liga de minifotbal se decide în ultima etapă

Dan Chiriac
1 iun 2015 669 vizualizări
Voinţa Deep Serv are nevoie de o victorie în ultima etapă pentru a-şi păstra titlul de campioană

Campionatul de minifotbal pentru amatori Vrancea şi-a desfăşurat în weekend etapele 3 şi 4 din Grupa Finală. Titlul Ligii de minifotbal se va decide în ultima etapă, campioana en-titre, Voinţa Deep Serv fiind principala favorită a întrecerii. O victorie cu Flux DiaCarn va aduce în vitrina Voinţei un nou trofeu de campioni. Echipa manageriată de Marian Spînu a trecut cu 3-0 de Pamiro Construct în etapa a-3-a, iar duminică, în “El Clasico de Vrancea”, la minifotbal, cu Sonorom Boloteşti a remizat 0-0. Loviturile de departajare au adus victoria Sanorom-ului cu 2-0, Florin Stanciu (ex Voinţa) şi Claudiu Ionescu fiind marcatorii golurilor. Jocul dintre granzii campionatului local, urmărit de mulţi suporteri ai minifotbalului, a fost viu disputat cu ocazii la ambele porţi. În minutul 4, Gabriel Lazăr,  portarul Voinţei, a deviat în transversală şutul lui Claudiu Ionescu. La 2 minute după pauză, Claudiu Mihai, din 6 metri a ratat o situaţie clară de gol. Dacă în prima parte, jocul a fost echilibrat, cu un plus pentru Voinţa, în partea a doua, Sanoromul a dominat jocul, masand Voinţa în propriul careu. Cu 4 minute înainte de final, Florin Ciobotaru a prins de un trasor din jumătatea proprie, iar mingea a fost deviată în bara laterală. Cu această victorie, Sanoromul lui Romică Corozanu este sigură de poziţia secundă în clasament, indiferent de rezultatele ultimei etape, dar stă la mana Flux-ului în ultima etapă pentru a spera la titlul. Adrian Toma a reuşit să califice echipa la turneul regional de baraj pentru calificarea la Campionatul Naţional de la Iaşi din 19-21 iunie. Sanorom a bifat al 4-lea joc direct cu marea rivală fără înfrangere în acest sezon, 2-1 în Supercupă, 1-1 în tur, 2-2 în play-off şi acest 0-0. 
Locul trei se joacă în ultima rundă
Pamiro Construct şi Arena se întalnesc în ultima etapă pentru locul 3 în Ligă. Caştigătoarea Cupei Romaniei a pierdut derby-ul cu Voinţa, 0-3, dar a caştigat cu 2-1 cu o echipă aflată deja în vacanţă, Dr. GSM&Global Proiect. Arena a bifat şase puncte în ultimele 2 jocuri, 3-0 cu Doctor GSM şi 1-0 cu Flux. Întalnirea directă dintre cele două echipe va desemna echipa medaliată cu bronz în acest sezon. Jess Caffe şi Pro As Company se vor întalni în finala din play-out. Reprezentanta campionatului local la turneul final al Cupei Romaniei sezonul trecut , Jess Caffe, a reuşit o victorie cu 1-0 în prima semifinală cu ACS Mausoleu Mărăşeşti, echipă venită din play-off-ul Ligii. În a doua semifinală, Auto ZBR şi Pro As Company au încheiat la egalitate 4-4. La loviturile de departajare, ZBR-ul s-a impus cu 2-1, dar au pierdut partida cu 0-3 la masa verde în urma contestaţiei privind dreptul de joc al unui jucător. În clasamentul Grupei Finale conduce Voinţa Deep Serv cu 28 p, urmată de Sanorom 26, Pamiro Construct 23, Arena 22, Flux DiaCarn 12 şi Dr. Gsm&Global Proiect 10 puncte. Marian Covaci (Arena) conduce în clasamentul golgeterilor cu 41 goluri, urmat de Ciprian Dumitriu (Sanorom) 35 şi Marius Suvas (Flux DiaCarn) cu 32 goluri.
Rezultate şi marcatorii etapei a-3-a:
Pamiro Construct – Voinţa Deep Serv 0-3 Au marcat Mihai Claudiu 2, Cătălin Curteanu

Sanorom - Flux DiaCarn 3-1 Au marcat Florin Stanciu, Cătălin Costin, Marius Suvac-autogol respectiv Marius Suvac.
Arena - Dr.GSM&Global Proiect 3-0 Au marcat Costel Chiriţă, Iulian Negoescu, Marian Covaci.

Etapa 4 :Flux DiaCarn - Arena 0-1 A marcat Lucian Nistoroiu

Dr.GSM& Global Proiect - Pamiro 1-2 Au marcat Rodinel Stan respectiv Ionuţ Istrate 2.

Voinţa Deep Serv - Sanorom 0-0 (0-2 dupa 7 m)

Semifinala Play-out :
Jess Caffe - ACS Mausoleul Mărăşeşti 1-0 A marcat Adrian Trifan
Auto ZBR - Pro As Company 4-4 (2-1 dupa 7 m) - 0-3 MV

Ultima etapă din Liga programează duminică 7 iunie jocurile :
Flux DiaCarn – Voinţa Deep Serv, Pamiro Construct - Arena, Sanorom - Dr.GSM&Global Proiect şi Finala play-out Jess Caffe - Pro As Company, urmate de festivitatea de premiere. Preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru va fi invitat de onoare din partea organizatorilor Ligii de minifotbal Amator Vrancea.

CASETĂ

Prima etapă la Cupa Sanorom
Duminică, pe terenul sintetic de la Boloteşti a avut loc prima etapă din cupa Sanorom. Cele 12 echipe înscrise la startul turneului se vor lupta pentru premiile puse în joc. În prima etapă s-au înregistrat rezultatele:
Rezultate prima etapaCupaSanorom 31.05.2015
Pietroasa – CSC Boloteşti 4-3
Au marcat:NoroceaDumitru 3, Florea Laurenţiu respectivTurcu Andrei, Cofarea Alin 2.
Pamiro Construct- Fc Jariştea 5-2
Au marcat: Mîndrescu Sorin2, Istrate Ionuţ, Voicu Marius, Şotarcă Alin respectivTrandafir Dan 2
Go Go Auto – Băncila Boloteşti  9-0
Au marcat: Savin Marian, Suvac Marius 2, Duţă Cristinel 3, Niţă Iulian 2, Manu Ionuţ
Laguna Focşani – Foresta Broşteni 5-5
Au marcat: CălinViorel 2, Costin Cătălin, Ştefan Eugen respectiv IlieIonut 2, Potorac Florin, Manole Florin, Potorac Alin.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.