Sport

FC Panciu, la un pas de caştigarea Superligii Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
31 mai 2015 656 vizualizări
Euromania Dumbrăveni a terminat doar la egalitate cu AS Suraia şi rămane la cinci puncte în spatele liderului, cu două etape înainte de final

Meciurile etapei a patra din play-off-ul Superligii Altdorf Tehnik s-au desfăşurat sambătă. Voinţa Odobeşti a primit pe teren propriu replica liderului clasamentului, FC Panciu. Oaspeţii se aflau pe primul loc în clasament şi au confirmat statul de favorită. Păncenii s-au impus cu 3-0 la capătul unui meci echilibrat, doar în prima repriză, Menghia a fost din nou omul decisiv chiar dacă nu a marcat niciunul din cele trei reuşite. Mijlocaşul păncenilor a contribuit din plin la fazele care au dus la marcarea golurilor. La Suraia, gazdele, fără niciun punct în play-off, au încercat să încurce socotelile echipei pregătite de Daniel Bănică şi au obţinut un punct. În clasamentul play-off-ului, FC Panciu are 12  puncte, urmată de Euromania Dumbrăveni cu şapte puncte, Voinţa Odobeşti trei puncte, iar AS Suraia are zero puncte. În play-out, Victoria Gugeşti a învins cu 4-3 pe teren propriu cu Voinţa Cîrligele, în timp ce FCM Adjud nu s-a prezentat în partida cu Unirea Ţifeşti. În clasamentul play-out-ului, Victoria Gugeşti şi Unirea Ţifeşti au cate şapte puncte, Voinţa Cîrligele   şase puncte, iar FCM Adjud un punct. Duminică, în liga Grafit Decor s-au înregistrat rezultate: Dinamo Tătăranu – Voinţa Răstoaca 3-0, Viitorul Vîrteşcoiu – Podgoria Coteşti 1-1, Victoria Vînători – Tractorul Năneşti 1-4, Trotuşul Rugineşti – ASS Victoria Pufeşti 0-3 şi Viitorul Bilieşti – Şoimii Mirceşti 0-2. Flacăra Urecheşti - Voinţa Slobozia Ciorăşti 0-3. În liga Grafit Decor, lider este echipa Şoimii Mirceşti cu 46 puncte. Pe poziţia a doua se află Tractorul Năneşti cu 46 puncte, iar pe trei Voinţa Slobozia Ciorăşti cu 38 puncte. Locurile patru şi cinci sunt ocupate de Victoria Vînători -36 puncte şi Viitorul Vîrteşcoiu -32 puncte. Miercuri au loc partidele din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei. Programul semifinalelor este următorul: Voinţa Odobeşti – Euromania Dumbrăveni, Victoria Gugeşti – AS Suraia. Partidele se vor juca într-o singură manşă cu începere de la orele 18.00. (Dan CHIRIAC)

 

Rezultate: 

Play-off: 

Voinţa Odobeşti – FC Panciu 0-3

AS Suraia – Euromania Dumbrăveni 1-1

 

Play-out 

Victoria Gugeşti – Voinţa Cîrligele 4-3

Unirea Ţifeşti – FCM Adjud 3-0 neprezentare

.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.