Sport

Zeci de elevi vor lua parte la meciurile de fotbal de la Bordeasca

Dan Chiriac
31 mai 2015 523 vizualizări
Copiii din opt comune din sud-estul judeţului vor juca azi fotbal pe terenul de fotbal din satul la Bordeasca. Acţiunea este organizată de Secţia Rurală de Poliţie Năneşti împreună cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea şi are loc în cadrul proiectului Academia de Fotbal Social.

Acţiunea va începe la orele 09.00. Din partea secţiei de poliţie vor lua parte şeful secţiei, Nicuşor Scutaru  şi ofiţerul Flavius Carp. La eveniment sunt aşteptaţi copiii din cele opt localităţi arondate secţiei de poliţie, respectiv Măicăneşti, Bordeasca, Tătăranu, Răstoaca, Vulturu, Băleşti, Ciorăşti şi Năneşti. Reprezentanţii secţiei de poliţiei vor organiza de asemenea concursuri pe teme rutiere cu elevii participanţi la eveniment. La acţiune se vor forma opt echipe. Acţiunea va cuprinde şi demonstraţii făcute pe terenul din Bordeasca de poliţiştii de la Serviciul de Intervenţii Speciale. De asemenea, copiii vor putea asista la o demonstraţie canină oferită de reprezentanţii IPJ Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.