Sport

CSM Focşani a ratat calificarea la turneul final

Dan Chiriac
29 mai 2015 643 vizualizări
CSM Focşani a pierdut jocul cu LPS Buzău cu 1-2

Echipa de juniori D de la CSM Focşani a ratat calificarea la faza de zonă a campionatului naţional. Echipa pregătitiă de Octavian Bucătaru a cedat cu 1-2 în faţa celor de la LPS Buzău. Cum buzoienii au învins joi cu 3-0 pe Delta Tulcea, focşănenii nu mai au nicio şansă de a se califica la faza finală. La întrecerile de la Brăila au luat parte campioanele judeţelor Brăila,Galaţi,Vrancea, Buzău şi Tulcea. Azi, de la orele 15.00 este programată finala întrecerii, între caştigătoarele celor două grupe. Următoarea echipă care intră în competiţie a fost campioana judeţului Vrancea la juniori B 1, FCM Adjud. Echipa pregătită de Pompiliu Borza a pierdut aseară partida jucată la Mangalia cu echipa locală, GSIB.  Azi, de la orele 16.00, FCM Adjud va întalni pe LPS Galaţi. Duminică au loc ultimele partide ce vor opune GSIB Mangalia – LPS Galaţi – orele 16.00 şi Dinamo – Concordia Chiajna – orele 17.45. Luni 1 iunie, de la orele 11.00, are loc finala întrecerii între caştigătoarele celor două grupe. Câştigătoarea acestei runde va juca direct semifinala campionatului ce se va disputa la Baza FRF de la Buftea. Juniorii E de la CSM Focşani vor juca etapa de zonă, pe teren propriu la Focşani în perioada 2-5 iunie. CSM va juca în compania campioanelor din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău,Tulcea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.