Sport

Programul juniorilor vranceni la turneele de zonă

Dan Chiriac
26 mai 2015 457 vizualizări
CSM Focşani joacă azi la Brăila, cu LPS Buzău, cu începere de la orele 17.00

Săptămana aceasta încep fazele naţionale ale campionatelor de juniori. Judeţul Vrancea va fi reprezentat de campioanele judeţene la fiecare categorie de varstă. Prima echipă care intră în competiţie este echipa de juniori D de la CSM Focşani. La întrecerile de la Brăila iau parte campioanele judeţelor Brăila,Galaţi,Vrancea, Buzău şi Tulcea. Primul meci al focşănenilor este programat azi, cu începere de la orele 17.00. La Brăila, echipa pregătitiă de Octavian Bucătaru va întalni pe LPS Buzău. De la orele 18.15 are loc un meci în grupa B între Stars Brăila şi Junior Galaţi. Maine, în grupa A, cu începere de la orele 17.00 se întalnesc Delta Tulcea – LPS Buzău. Vineri, cu începere de la orele 17.00, CSM Focşani va juca cu Delta Tulcea, urmand ca de la orele 18.15 să se întalnească Junior Galaţi şi Stars Brăila. Sambătă, de la orele 15.00, este programată finala întrecerii, între caştigătoarele celor două grupe. Următoarea echipă care intră în competiţie este campioana judeţului Vrancea la juniori B 1, FCM Adjud. Echipa pregătită de Pompiliu Borza are o deplasare mai lungă pană la Mangalia, unde în perioada 29 mai- 1 iunie se joacă faza de zonă. Adjudenii vor evolua alături de campioanele judeţelor Galaţi, Constanţa, Ilfov şi Bucureşti. Adjudenii vor juca primul meci vineri, de la orele 16.00 cu GSIB Mangalia, urmand ca de la orele 17.45 să se întalnească Dinamo şi Concordia Chiajna. Ambele partide vor avea loc pe stadionul municipal din Mangalia. Sambătă, de la orele 16.00, FCM Adjud va întalni pe LPS Galaţi. Duminică au loc ultimele partide ce vor opune GSIB Mangalia – LPS Galaţi – orele 16.00 şi Dinamo – Concordia Chiajna – orele 17.45. Luni, 1 iunie, de la orele 11.00, are loc finala întrecerii între caştigătoarele celor două grupe. Câştigătoarea acestei runde va juca direct semifinala campionatului ce se va disputa la Baza FRF de la Buftea.

Turneu de zonă la Focşani

Juniorii E de la CSM Focşani sunt cei mai norocoşi. Etapa de zonă se va disputa pe teren propriu la Focşani în perioada 2-5 iunie. CSM va juca în compania campioanelor din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău,Tulcea. Programul meciurilor, stabilit la şedinţa tehnică ce a avut loc luni la Casa Fotbalului, este următorul:

Marţi 2 iunie:

orele 17.00: Dunărea Galaţi – LPS Buzău
orele 18.00 CSM Focşani – Delta Tulcea

Miercuri 3 iunie:

17.00 LPS Buzău – Stars Brăila
18.00CSM Focşani – Concordia Chiajna

Joi 4 iunie:

orele 17.00: Dunărea Galaţi – Stars Brăila
orele 18.00: Delta Tulcea – Concordia Chiajna

Vineri 5 iunie:

10.00 Semifinala 1: 1 A – 2 B
11.00 Semifinala 2: 1B- 2A
15.00 Finala

Toate partidele vor avea loc pe stadionul Milcovul din Focşani. La juniori C, echipa Liceului cu Program Sportiv din Focşani se va deplasa la Buzău la etapa de zonă ce se va desfăşura în perioada 4-7 iunie. Focşănenii se vor duela cu echipele campioane ale judeţelor Buzău, Galaţi, Brăila,Tulcea şi Constanţa. Juniorii A1, respectiv echipa clubului Euromania Dumbrăveni, vor disputa în prima fază un baraj interjudeţean cu echipa campioană a unui judeţ limitrof. Barajul se va disputa în dublă manşă respectiv tur în data de 11 iunie şi retur în data de 13 iunie, ambele meciuri cu începere de la ora 17:30. Caştigătoarea dublei manşe va participa la turneul semifinal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.