Sport

Cate meciuri se vor juca în Superliga Altdorf Tehnik?

Dan Chiriac
26 mai 2015 667 vizualizări
Echipele cu datorii vor pierde la masa verde meciurile următoare u Euromania Dumbrăveni şi AS Suraia sunt în pericol de a pierde la masa verde dacă nu vor achita pe ultima sută de metri restanţele fianciare

Meciurile din play-off-ul Superligii Altdorf Tehnik, programate pentru azi, de la orele 18.00, sunt în pericol să nu se desfăşoare. Euromania Dumbrăveni şi AS Suraia nu au făcut dovada plăţilor către AJF Vrancea, astfel încat riscă să piardă la masa verde partidele programate pentru azi. Dacă cele două echipe nu vor achita pe ultima sută de metri suma restantă, partidele de azi nu se vor disputa, iar FC Panciu şi Voinţa Odobeşti vor caştiga la masa verde. În schimb, în play-out, Voinţa Cîrligele va întalni pe Unirea Ţifeşti, iar Victoria Ggueşti va primi replica celor de la FCM Adjud. Ambele întalniri vor începe la orele 18.00.
Programată iniţial pentru sambătă, etapa a treia din play-off/play-out a fost reprogramată pentru astăzi. Echipele care nu vor achita datoriile nu vor fi programate, urmand a pierde la masa verde cu 3-0. În cazul în care ambele echipele au datorii la AJF Vrancea, ambele vor pierde la masa verde cu 3-0. „Conform hotărarii Biroului Executiv al AJF Vrancea din data de 21 mai 2015, AJF Vrancea a programat partidele etapei a treia din play-off şi play-out-ul Superligii Altdorf Tehnik. Facem menţiunea că echipele gazdă din play-off au datorii la AJF Vrancea şi vor pierde la masa verde meciurile de miercuri 27 mai, dacă nu vor face dovada plăţii. Echipele în cauză trebuie să achite minim 50 la sută din valoarea facturată. Pană la disputarea etapei cu numărul cinci din play-off/play-out, echipele trebuie să achite integral valoarea facturată”, spune Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea.  În clasamentul play-off-ului, FC Panciu are şase puncte, urmată de Voinţa Odobeşti şi Euromania Dumbrăveni cu câte trei puncte, iar AS Suraia are zero puncte. În play-out,  Unirea Ţifeşti are patru puncte, urmată de FCM Adjud şi Voinţa Cîrligele trei puncte, iar Victoria Gugeşti are un punct. Sambătă, cu începere de la orele 18.00 sunt programate partidel e etapei a patra, după următorul program: Play-off: Voinţa Odobeşti – FC Panciu, AS Suraia – Euromania Dumbrăveni, iar în play-out Victoria Gugeşti – Voinţa Cîrligele şi Unirea Ţifeşti – FCM Adjud. Duminică, în liga Grafit Decor sunt programate partidele: Dinamo Tătăranu – Voinţa Răstoaca, Viitorul Vîrteşcoiu – Podgoria Coteşti, Victoria Vînători – Tractorul Năneşti, Trotuşul Rugineşti – ASS Victoria Pufeşti şi Viitorul Bilieşti – Şoimii Mirceşti. Partidele vor începe la orele 11.00. Voinţa Slobozia Ciorăşti va sta. (Dan CHIRIAC)

Programul etapei: azi orele 18.00

Play-off:
AS Suraia – FC Panciu
Euromania Dumbrăveni – Voinţa Odobeşti
Play-out
Voinţa Cîrligele – Unirea Ţifeşti
Victoria Gugesti – FCM Adjud
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.