Sport

Superliga Altdorf Tehnik amanată pentru miercuri

Dan Chiriac
24 mai 2015 801 vizualizări
Finalul săptămanii a adus partide doar în Liga Grafit Decor u echipele cu datorii vor pierde la masa verde meciurile următoare u s-a stabilit şi programul semifinalelor Cupei Romaniei

Finalul săptămanii trecute a adus o etapă de pauză în Superliga Altdorf Tehnik. Datoriile foarte mari acumulate de echipe au determinat Biroul Executiv al AJF Vrancea să decidă întreruperea campionatului. În cadrul Biroului Executiv al AJF Vrancea, preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, a prezentat situaţia cluburilor care activează în Superliga Vrancei. Dintr-un total de 10 echipe, una singura a achitat integral suma de 5.000 de lei pentru returul sezonul 2014-2015, respectiv FCM Adjud. De asemenea, echipa Unirea Ţifeşti are o restanţă de 2.000 de lei, AS Cîmpineanca 2.070 lei, FC Panciu 1.700 lei. Restul echipelor sunt restante la AJF Vrancea cu suma integrală de 5.000 de lei. „Conform bugetului de venituri şi cheltuieli prezentat în Biroul Executiv din data de 10 martie 2015, reanalizat acum, am ajuns în imposibilitatea de a funcţiona corespunzător în acest moment. Avem următoarele datorii: baremurile de abritraj aferente etapelor din perioada 01-21 mai 2015 (patru etape la Superligă plus patru etape la Liga Grafit Décor), chiria pentru şase luni la sediul AJF Vrancea de la Casa de Cultură a Sindicatelor, plata către ANAF, reprezentand impozite pentru baremurile de arbitraj. Pentru a evita eventuale penalizări, am recomandat întreruperea Superligii Altdorf Tehnik”, spune Dan Dumitru, preşdintele AJF Vrancea. Astfel etapa a treia din play-off/play-out va fi reprogramată pentru data de miercuri 27 mai 2015. Echipele care pană atunci nu vor achita datoriile nu vor fi programate, urmand a pierde la masa verde cu 3-0. În cazul în care ambele echipele au datorii la AJF Vrancea, ambele vor pierde la masa verde cu 3-0. În clasamentul play-off-ului, FC Panciu are şase puncte, urmată de Voinţa Odobeşti şi Euromania Dumbrăveni cu câte trei puncte, iar AS Suraia are zero puncte. În play-out,  Unirea Ţifeşti are patru puncte, urmată de FCM Adjud şi Voinţa Cîrligele trei puncte, iar Victoria Gugeşti are un punct. 

Goluri multe în Liga Grafit Decor

Ieri a fost programată o nouă etapă în Liga Grafit Decor. Liderul clasamentului a caştigat la masa verde partida cu Flacăra Urecheşti. Rezultatele partidelor au fost: Voinţa Răstoaca - Victoria Vînători 1-3, Unirea Milcovul – Dinamo Tătăranu 9-0, Tractorul Năneşti - Trotuşul Rugineşti 9-0, ASS Victoria Pufeşti - Viitorul Vîrteşcoiu 2-3, Podgoria Coteşti - Viitorul Bilieşti 1-1. Voinţa Slobozia Ciorăşti a stat. În liga Grafit Decor, lider este echipa Şoimii Mirceşti cu 43 puncte. Pe poziţia a doua se află Tractorul Năneşti cu 43 puncte, iar pe trei Victoria Vînători 36 puncte, Locurile patru şi cinci sunt ocupate de Voinţa Slobozia Ciorăşti cu 35 puncte şi Viitorul Vîrteşcoiu 32 puncte.

S-au stabilit semifinalele Cupei Romaniei

Au fost stabilite şi partidele din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei. Programul semifinalelor este următorul: Voinţa Odobeşti – Euromania Dumbrăveni, Victoria Gugeşti – AS Suraia. Neprezentarea echipelor atrage penalizarea cu şase puncte în campionat şi o amendă stabilită conf. ROAF. Partidele se vor juca într-o singură manşă pe 3 iunie 2015, cu începere de la orele 18.00. Este valabilă regula echipei mai slab clasate, aceasta urmand să joace pe teren propriu. Baremul de arbitraj se va achita înainte de joc, cate 170 de lei de fiecare echipă. Asistenţa medicală şi toate măsurile de ordine vor fi asigurate de echipa organizatoare. Dacă la finalul meciului scorul este egal, se vor juca două reprize de prelungiri a cate 15 minute. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare. Meciurile se pot disputa şi într-o altă zi, doar cu acordul ambelor echipe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Daniel Banica, acum 3251 zile, 8 ore, 21 minute, 18 secunde
Pentru pancean: Pentru cultura dumneavoastra, turneul final la ONSS sa tinut la Roman , am fost plecat cu masina personala pe cheltuiala personala, ca sa pot veni in caz ca meciurile nu se amanau. Asa citeste integral
pancean, acum 3251 zile, 14 ore, 16 minute, 2 secunde
Ati amanat campionatul pt .ca Banica a fost plecat la P. Neamt cu LPS
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.