Sport

Rugbiştii au pierdut la Gura Humorului

Dan Chiriac
20 mai 2015 611 vizualizări
CSS Gura Humorului - LPS Focşani 18-10 (10-10), în superliga de juniori u focşănenii au nevoie de o victorie în ultima etapă în faţa lanternei roşii pentru a merge în semifinale

Rugbiştii de la Liceul cu Program Sportiv Focşani au disputat, marţi, meciul amânat din Superliga de juniori. Elevii lui Romică Păun au evoluat în deplasare, în penultima etapă a Superligii Naţionale, la juniori sub 19 ani, cu CSS Gura Humorului. Focşănenii au făcut o primă repriză bună şi au terminat la egalitate, 10-10. Repriza a doua a adus însă pentru gazde desprinderea, după marcarea unui eseu şi transformarea unei lovituri de pedeapsă. În clasament, Cleopatra Mamaia se află pe primul loc cu 55 de puncte, urmată de Steaua cu 49 de puncte. Pe poziţia a treia se află CSS Bîrlad cu 29 puncte. Cei de la LAV se află pe locul patru cu 21 puncte. LPS Focşani are 18 puncte şi ocupă poziţia a cincea. CSS Gura Humorului 15 puncte ocupă locul şase, iar pe ultima poziţie se află CSM Cîmpia Turzii 0 puncte. Focşănenii nu pot însă pierde poziţia a patra în condiţiile în care, în ultima etapă, vor juca pe teren propriu cu lanterna roşie a clasamentului. Partida va avea loc sâmbătă de la orele 14.00. Mai mult, CSS Gura Humorului va întâlni acasă pe CSS Steaua, ocupanta locului doi, iar un rezultat pozitiv ţine doar de domeniul fantasticului. Dacă va învinge CSM Cîmpia Turzii, LPS Focşani va evolua în semifinalele campionatului naţional. Adversara elevilor lui Romică Păun va fi formaţia Cleopatra Mamaia, una dintre favoritele la câştigarea titlului naţional. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.