Sport

LPS Focşani s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional

Dan Chiriac
15 mai 2015 768 vizualizări
Performanţa a fost reuşită de echipa de minihandbal

Echipa de minihandbal de la LPS Focşani s-a calificat la turneul final al campionatului naţional. Elevii de clasele a treia şi a patra s-au întrecut într-unul din turneele semifinale la Medgidia. La startul întrecerii s-au aliniat formaţiile: ACS Happy Kids Medgidia, LPS Suceava, HCM Constanţa şi LPS Iaşi, care au alcătuit grupa A şi CSU Suceava, LPS Focşani, LPS Roman şi CSS Medgidia, care au format grupa B. LPS Focşani echipa pregătită de Cosmin Cîrlan, Marius Partene şi profesorul Lucian Tucan, a obţinut calificarea pentru turneul final în urma rezultatelor: 22-13, cu LPS Roman, 6-21, cu CSU Suceava şi 29-4, cu CSS Medgidia, în grupă, unde s-a clasat pe locul al doilea, după care, în semifinale a pierdut cu 22-23, în faţa Happy Kids Medgidia, iar în finala mică a fost întrecută cu 25-20 de HCM Constanţa. Primele patru formaţii la finalul turneului au fost CSM Suceava, Happy Kids Medgidia, HCM Constanţa şi LPS Focşani care vor juca în turneul final ce va avea loc la începutul lunii iunie într-o localitate ce urmează să fie desemnată de Federaţia Română de Handbal. Lotul LPS Focşani a fost alcătuit din Andrei Popovici, Adelin Sandu, Marian ţane, Alin Ionel, Vlad Ivan, Andrei Vrabie, Alexandru Golea, Georgian Ciocoiu, Robert Feraru, Alexandru ştefan, Cosmin Necoară, Denis Bari. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.