Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Audieri la TAS în cazul CFR Cluj

Ziarul de Vrancea
15 mai 2015 497 vizualizări
Audierile în recursul înaintat de CFR Cluj la Tribunalul de Arbitraj Sportiv împotriva sancţiunii cu 24 de puncte de penalizare dictată de Comisia de Disciplină a FRF vor avea loc marţi, la Lausanne, au declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, surse din cadrul grupării ardelene.

"Audierile în faţa arbitrului unic au fost programate pentru marţi. Am înţeles că vor fi prezenţi şi reprezentanţii FRF acolo. Acum rămane să vedem data la care va rămane arbitrul în pronunţare", a declarat sursa citată. Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal a solicitat în scris Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne ca instanţa să se pronunţe pană la data de 22 mai în acest dosar. Surse din cadrul LPF au declarat că o decizie înaintea primului meci din cadrul etapei a XXXIII-a (programat la 22 mai) este foarte importantă avand în vedere că eventuala recuperare a celor 24 de puncte de către CFR Cluj va afecta lupta pentru evitarea retrogradării. Solicitarea LPF a fost înaintată către arbitrul unic care va decide dacă va ţine sau nu cont de aceasta.

Digi Oradea, campioană la polo

Echipa de polo CSM Digi Oradea a caştigat, vineri, titlul naţional, al nouălea din palmares, după ce a învins, în deplasare, formaţia Steaua Bucureşti, cu scorul de 9-8 (4-2, 1-1, 2-2, 2-3), în cea de-a treia partidă din cinci programate în finala Superligii Naţionale. În primele două meciuri, disputate la Oradea, CSM a caştigat cu 13-9 (2-1, 5-1, 4-2, 2-5), respective cu 13-8 (3-0, 4-2, 4-4, 2-2), iar cu scorul general de 3-0 cucereşte cel de-al nouălea titlu naţional consecutiv din palmares şi va reprezenta Romania în sezonul viitor al Ligii Campionilor. În semifinalele Superligii Naţionale, CSM Digi Oradea a eliminat echipa Dinamo Bucureşti, iar Steaua a trecut de Sportul Studenţesc.

Suarez s-a accidentat în Liga Campionilor

Atacantul uruguayan Luis Suarez a suferit o accidentare la ischiogambieri şi este incert pentru meciul cu Atletico Madrid, de maine, din campionatul Spaniei, la finalul căruia FC Barcelona ar putea caştiga titlul de campioană. Suarez s-a accidentat la piciorul stang în meciul cu Bayern München, de marţi, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor.  FC Barcelona ar putea caştiga titlul duminică, dacă se va impune în meciul din deplasare cu Atletico Madrid, campioana en titre.

Semifinale la CM de hochei

În aceste zile, se apropie de sfarşit Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă care se desfăşoară în Cehia, la Praga şi Ostrava. În urma desfăşurării sferturilor de finală, echipele naţionale ale Statelor Unite ale Americii, Canadei, Rusiei şi Cehiei s-au califica în semifinale, conform următoarelor rezultate: SUA – Elveţia 3-1; Canada – Belarus 9-0; Rusia – Suedia 5-3; Cehia – Finlanda 5-3. Semifinalele se dispută astăzi, la Praga, după următorul program: SUA - Rusia şi Canada – Cehia, iar maine vor avea loc cele două meciuri pentru medalii.

Cech poate pleca de la Chelsea

Portarul Petr Cech poate negocia cu alte echipe şi ar putea pleca de la Chelsea Londra după 11 sezoane, a anunţat,, agentul jucătorului, Viktor Kolar. Portarul de 32 de ani, aflat la Chelsea din 2004, a evoluat doar de 16 ori în acest sezon, belgianul Thibaut Courtois fiind titular. "Petr mai are un an de contract. Totuşi, pot confirmat că am primit permisiunea de la Chelsea de a discuta cu alte cluburi. El vrea să joace titular", a declarat Kolar. Potrivit presei engleze, Paris Saint-Germain şi Beşiktaş Istanbul sunt interesate de serviciile lui Cech.

“Mutu” de la Hull

Fotbalistul echipei Hull City, Jake Livermore, a fost depistat pozitiv cu cocaină în urma unui control efectuat luna trecută, după meciul cu Crystal Palace, din campionatul Angliei, scor 2-0. Livermore, în varstă de 25 de ani, a fost testat în data de 25 aprilie după partida disputată în deplasare, în care a fost integralist. Fotbalistul englez a jucat în acest sezon în 35 de meciuri pentru Hull, echipă aflată pe locul 18, antepenultimul, în clasamentul Premier League.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.