Sport

Maria Ciubotaru şi Delia Macovei au câştigat dublul la 12 ani

Dan Chiriac
14 mai 2015 763 vizualizări
La Cupa Dinamo Babolat, ambele sportive de la CSM Focşani 2007 au jucat semifinalele la simplu 12 ani

Maria Ciubotaru şi Delia Macovei au concurat, la sfârşitul săptămânii trecute şi la începutul acestei săptămâni, la Bucureşti, la Cupa de Primăvară Dinamo Babolat. Elevele profesorului Răzvan Bucuroiu au reuşit performanţa de a câştiga proba de dublu 12 ani, după ce au câştigat cu 7-5, 6-3 partida cu Bianca Ababei şi Maria Constantin şi cu 6-1, 6-3, întâlnirea cu Rianna Coreisa şi Alexandra Tolescu. În proba de simplu, ambele sportive de la CSM Focşani 2007 au ajuns până în semifinale. Maria Ciubotaru a trecut cu 6-0, 6-1, de Bianca Dragu, de la Tenis Club Bucureşti şi cu 2-6, 6-0, 7-5 de Daniela Nebunu, de la CS Sud Arena şi a fost întrecută cu 6-2, 2-6, 6-7 (4) de Rianna Coreisa, de la CSS 6 Bucureşti. Delia Macovei a câştigat cu 6-3, 6-0 meciul cu Carla Lukacs, de la Tenis Club Bucureşti şi l-a pierdut cu 2-6, 1-6, pe cel cu Mehuda Popovici de la Ştiinţa Constanţa. Maria Ciubotaru, care a împlinit 10 ani la 23 ianuarie 2015, şi Delia Macovei, născută la 22.03.2014, concurează la o categorie de vârstă superioară. Maria este într-o perioadă de acomodare după ce şi-a schimbat de curând racheta şi priza, iar Delia vine după o perioadă de refacere după o mai veche accidentare, dar ambele arată o bună formă de concurs şi, înainte de orice, poftă de joc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.