Sport

Neymar a decis

Ziarul de Vrancea
13 mai 2015 558 vizualizări
Brazilianul a înscris la München cele două goluri care au dus Barcelona în finala Ligii Campionilor, chiar dacă Bayern a caştigat meciul

Bayern München - CF Barcelona 3-2 (în tur, 0-3). Benatia (‘7), Lewandowski (’60), Müller (’73)  / Neymar (’15, ’29). Dincolo de premisele luptei pentru calificarea în finala Ligii Campionilor, returul semifinalei de pe “Allianz Arena” a fost un meci încantător şi asta cu atat mai mult cu cat problema calificării s-a rezolvat în mai puţin de jumătate de oră. Cum era de aşteptat, echipa germană a pornit cu toate panzele sus, obligată de acel 0-3 scris pe tabela de marcaj de pe “Nou Camp” cu condeiul vrăjit al lui Messi. Şi chiar dacă prima mare ocazie a aparţinut Barcelonei (portarul Neuer a fost magistral în faţa lui Rakitic!), Bayern a deschis meritat scorul la o fază fixă prin fundaşul marocan Mehti Benatia. Însă parcă n-ar fi chiar aşa de greu să dai gol Barcelonei (mai ales cand te numeşti Bayern) pe cat este să nu primeşti gol de la Barça....2-0 a fost foarte aproape în min.13 cand Lewandowski s-a dovedit prea lent, pentru ca numai după două minute, tripleta vrăjitorilor din faţă (Messi-Suarez-Neymar ) l-a readus pe Neuer la tăcere.Nemţii au mai visat un timp la 5-1 şi chiar cu argumente, punandu-l la treabă pe portarul Ter Stegen, pană cand cei trei cavaleri ai Catalunyei au pus cruce speranţelor germane. Şi de-atunci, calificarea fiind rezolvată în favoarea Barcelonei, spectacolul a fost singurul stăpan. Diferenţa în repriza secundă nu a fost de spectaculozitate, ci de nerv. Barcelona nu a încercat să ucidă meciul, însă nici nu şi-a mai pus vedetele la lucru, iar Bayern, mai cu vană a mai dat două goluri, unul mai frumos ca altul, obţinand o victorie de orgoliu.
Astăzi, de la ora 21:45, vom vedea dacă “El Clasico” spaniol se va transborda în finala Ligii Campionilor. Partida Real Madrid – Juventus Torino (în tur, 1-2)  va putea fi vizionată pe DigiSport sau DolceSport.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.