Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Lucescu recunoaşte că pleacă din Ucraina

Ziarul de Vrancea
11 mai 2015 807 vizualizări
Tehnicianul echipei Şahtar Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat pentru cotidianul Millet că la finalul sezonului va părăsi gruparea ucraineană, dar contrar informaţiilor din presa turcă nu a discutat pană acum cu niciun oficial din Turcia

În ultimele zile, presa turcă a notat că Lucescu ar urma să preia conducerea tehnică a echipei Fenerbahçe. "Vreau să subliniez un lucru, să nu vorbim de acord, nici măcar nu am discutat cu cineva. Nu mi-a sunat telefonul nici măcar o dată pentru aşa ceva. în plus, În ultima perioadă am fost departe de campionatul Turciei. Adevărul este că la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru că suntem în mijlocul războiului. Este o situaţie inacceptabilă. Vreau să spun încă o dată, nu ptiu ce va fi la finalul sezonului, dar pană în acest moment nu am discutat şi un m-am înţeles cu nimeni din Turcia", a spus Mircea Lucescu. Tehnicianul roman se află la conducerea tehnică a echipei Şahtar Doneţk din 2004. Lucescu a pregătit în Turcia formaţiile Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).

Hazard, numărul 1 în Premier League

Mijlocaşul belgian al echipei Chelsea Londra, Eden Hazard, a fost ales, ieri, de asociaţia jurnaliştilor sportivi din Anglia, cel mai bun jucător al sezonului din Premier League, informează L'Equipe. Internaţionalul belgian i-a devansat în această ierarhie pe Harry Kane (Tottenham Hotspur) şi John Terry (Chelsea Londra). Hazard, în varstă de 24 de ani, este primul belgian care primeşte acest premiu şi îi succede uruguayanului Luis Suarez, care în sezonul precedent a marcat 31 de goluri în campionat pentru FC Liverpool. Eden Hazard a caştigat în acest sezon titlul în Premier League şi Cupa Ligii Angliei cu Chelsea

Chivu s-a antrenat cu puştii lui Hagi

Fostul căpitan al echipei naţionale a Romaniei, Cristian Chivu, s-a antrenat din nou, ieri, alături de jucătorii echipei FC Viitorul, a anunţat site-ul oficial al grupării din Liga I. Chivu a mai efectuat o şedinţă de pregătire alături de elevii lui Gheorghe Hagi şi în luna ianuarie. Cristian Chivu (34 de ani), legitimat ultima dată la Internazionale Milano, s-a retras anul trecut din activitate din cauza unor probleme medicale. În trecut, fundaşul a apărat de 75 de ori culorile Romaniei în partidele oficiale şi a purtat banderola de căpitan în 50 de meciuri. La nivel de club, Chivu a evoluat pentru CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma şi Internazionale Milano.

Hoban înscrie în Israel

Fotbalistul echipei Hapoel Beer Sheva, Ovidiu Hoban, a înscris un gol în meciul terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Maccabi Tel Aviv, în play-off-ul campionatului Israelului. Hoban a marcat în minutul 67. Pentru Maccabi Tel Aviv a înscris Igiebor, în minutul 28. Hapoel Tel Aviv se află pe locul trei în clasament, cu 59 de puncte. Lider este Maccabi Tel Aviv, cu 67 de puncte.

Arbitri la semifinalele Ligii Europa

Sarbul Milorad Mazic şi slovenul Damir Skomina vor arbitra meciurile Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina) - SSC Napoli (Italia), respectiv AC Fiorentina (Italia) - FC Sevilla (Spania), de joi, de la ora 22.05, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Europa, informează site-ul oficial al UEFA.  În prima manşă a semifinalelor Ligii Europa, SSC Napoli a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu Dnepr Dnepropetrovsk, iar FC Sevilla a învins, acasă, cu scorul de 3-0, pe AC Fiorentina.

Boxer rus în comă, la Berlin

Boxerul rus de categoria grea Denis Boiţov a fost plasat în comă artificială într-un spital din capitala Germaniei, după ce a fost găsit în stare de inconştienţă într-un tunel al metroului din Berlin, informează presa germană. Boiţov, un pugilist de 29 ani stabilit în Germania, a suferit grave leziuni la cap, fiind descoperit fără cunoştinţă de către un conductor de la metroul berlinez, în cursul săptămanii trecute.  "Nu se ştie nimic în legătură cu circumstanţele accidentului şi nu vom face niciun comentariu. Sperăm doar că se va reface cat mai rapid", a declarat promotorul boxerului, Kalle Sauderland, citat de ziarul Hamburger Abendblatt.  "Situaţia este şi mai tragică, în condiţiile în care Denis urmează să devină tată peste trei săptămani", a subliniat agentul boxerului, Gagik Chatschatryan.   Denis Boiţov, pretendentul numărul 1 la centura de campion WBO, a caştigat 36 dintre cele 37 de meciuri disputate ca profesionist, ultimul succes înregistrandu-l în luna martie, în faţa brazilianului Beato Costa. 
Boxerul rus a suferit singura înfrangere din cariera sa în noiembrie 2013, în faţa australianului Alex Leapai.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.