Sport

Nemţii cred în miracole

Ziarul de Vrancea
11 mai 2015 506 vizualizări
Partida Bayern München - FC Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor, porneşte de la scorul de 3-0 pentru catalani * meciul începe la ora 21:45 şi poate fi urmărit pe DigiSport, DolceSport şi TVR 1

În următoarele zile se vor stabili cele două echipe care se vor susţine, mai spre sfarşitul lunii, finala Ligii Campionilor. Astăzi, se întalnesc de la ora 21:45, pe stadionul “Allianz Arena” din München, Bayern şi  Barcelona, un meci parţial mai liniştit, deoarece Messi şi Neymar au pus în meciul tur pe tabela de pe “Nou Camp” un 3-0 liniştitor pentru Barça. “Cu nemţii să nu te consideri niciodată învingător” a devenit axiomatic în fotbal, de aceea, antrenorul echipei germane, chiar dacă este catalan get-beget Josep Guardiola, pregăteşte cu seriozitate meciul. "Plecăm de la 0-3, dar vom da totul pentru calificare. Trebuie să avem răbdare, nu putem rezolva totul în 20-25 de minute. Trebuie să jucăm bine şi apoi să marcăm. Nu poate exista o problemă de mentalitate, şapte-opt jucători din lotul nostru au caştigat Cupa Mondială. Va trebui să fructificăm ocaziile pe care ni le vom crea, Nu mă aştept să obţinem rezultate asemănătoare cu cele din partidele cu FC Porto sau Şahtar . Sunt antrenor, sunt realist şi nu spun niciodată că nu se poate. Va trebui să jucăm cu inima şi cu multă inteligenţă", a spus Guardiola.
După ce presa engleză a scris că ”Pep” va prelua formaţia Manchester City în această vară, Guardiola a afirmat că va rămane la Bayern şi în sezonul viitor. "Nu sunt aici pentru a demonstra că sunt cel mai bun antrenor din lume. Subnt fericit la München şi vreau să dau totul pentru club şi pentru jucători. Pentru mine este un vis să antrenez această echipă. Îmi doresc să caştig, dar dacă pierd viaţa mea nu se schimbă. Am mai spus-o în nenumărate randuri, mai am un an de contract. Voi fi aici şi în sezonul viitor. Nu am alte planuri", a precizat Guardiola.
O altă vedetă a echipei bavareze, atacantul Thomas Müller, crede şi el în miracole: "În teren sunt emotiv, dar îmi controlez sentimentele. Nu sunt euforic, dar nici pesimist. Suntem Bayern şi mai avem o şansă. Va trebui să avem cea mai bună prestaţie. Trebuie să fim echilibraţi şi cinici. Barcelona are trei atacanţi periculoşi şi nu ne va fi uşor împotriva lor. Dacă ne vom califica putem spune că am făcut un miracol. Nu avem nimic de pierdut, vom juca pană la ultimul fluier", a spus Müller.
Partida de astăzi va fi arbitrată de englezul Mark Clattenburg şi va fi transmisă pe DigiSport, DolceSport şi TVR 1. Cealaltă semifinală, Real Madrid – Juventus Torino (în tur, 1-2) se dispută maine, de la aceeaşi oră.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.