Sport

Visurile lui Becali

Ziarul de Vrancea
8 mai 2015 857 vizualizări
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că doreşte să-i transfere pe Gregory Tadé (CFR Cluj), William De Amorim, Constantin Budescu (ambii Astra Giurgiu), Sony Alcenat şi Teixeira, de la Petrolul, precum şi pe Toto Tamuz (Petrolul) şi Robert Veselovsky (U Cluj). Dintre cei enumeraţi, Petrolul i-a reziliat contractul mijlocaşului portughez Filipe Teixeira, astfel că fotbalistul este liber de contract.

 O parte dintre ceilalţi jucători doriţi de Becali pot deveni liberi a finalul sezonului.

Mayweather s-a supărat pe Manny

Pugilistul american Floyd Mayweather a declarat că, deşi la începutul săptămanii afirma că ar accepta un alt meci cu Manny Pacquiao, acum s-a răzgandit şi nu mai vrea să boxeze cu filipinezul, deoarece acesta este "un laş" şi "nu ştie să piardă". "I-am trimis lui Stephen A. Smith de la ESPN un mesaj în care notam că voi boxa din nou cu Pacquiao? Da, dar m-am răzgandit. În acest moment nu mai vreau, pentru că el este un laş şi nu ştie să piardă. Dacă pierzi, acceptă asta şi spune: «Mayweather, ai fost boxerul mai bun»", a spus Mayweather într-un interviu pentru Showtime. Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao, săptămana trecută, la MGM Grand Arena din Las Vegas, într-un meci la categoria supermijlocie.

Pogba nu pleacă la Barcelona

Clubul Juventus Torino a respins o ofertă de 80 de milioane de euro de la FC Barcelona pentru internaţionalul francez Paul Pogba, conform tuttosport.com. Potrivit sursei citate, oficialii de la Juventus consideră că Pogba nu valorează mai puţin de 100 de milioane de euro. Paul Pogba, în varstă de 22 de ani, este dorit de majoritatea marilor cluburi europene, cum ar fi Chelsea Londra, Manchester City, Real Madrid şi Paris Saint-Germain. Fotbalistul francez are contract cu Juventus Torino pană în 2019.

Carrick intră în vacanţă

Tehnicianul Louis Van Gaal a declarat pentru MUTV că vicecăpitanul echipei Manchester United, Michael Carrick, nu va mai putea evolua în acest sezon, informează site-ul oficial al clubului din Premier League. "Carrick nu este apt, accidentarea lui este mai gravă decat credeam. Am încercat totul, dar acum trebuie să ne gandim la sezonul următor. El nu va mai juca în acest sezon. Este mai bine să ne concentrăm în privinţa sa pentru sezonul viitor şi pe a-l recupera pentru atunci", a spus Van Gaal. Michael Carrick s-a accidentat la pulpă în data de 12 aprilie, la un meci cu Manchester City. În campionatul Angliei mai sunt de disputat trei etape.

Sturridge poate sta şase luni

Fotbalistul echipei Liverpool, Daniel Sturridge, care a fost operat ieri la şold, ar putea fi indisponibil pană în luna noiembrie. Sturridge ar putea lipsi de pe teren şase luni ca urmare a intervenţiei chirurgicale complexe care i s-a făcut. Daniel Sturridge a fost operat cu succes la şold, marţi, la New York, urmand ca în cateva zile să înceapă recuperarea. Sturridge a avut un sezon marcat de mai multe probleme medicale, el evoluand în doar 18 partide din toate competiţiile. După un început bun de sezon, Sturridge s-a accidentat la coapsă la un meci al echipei naţionale a Angliei, disputat la 2 septembrie 2014, şi a fost indisponibil cinci luni. în noiembrie 2014 el s-a accidentat din nou la coapsă, iar în martie la şold.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.