Sport

FC Panciu a câştigat sezonul regulat în Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
7 mai 2015 619 vizualizări
Păncenii s-au impus cu 5-2 în partida cu Euromania Dumbrăveni u play-off-ul va începe sâmbătă

Miercuri s-a disputat ultima etapă din cadrul sezonului regulat din Superliga Altdorf Tehnik. FC Panciu şi Euromania Dumbrăveni s-au întâlnit în partida ce a decis câştigătoarea sezonului regulat. Gazdele au început tare şi au deschis scorul în minutul 1 prin Chivu. Apoi, păncenii s-au dezlănţuit şi au dus scorul până la 4-0. Oaspeţii au avut o tresărire de orgoliu, dar nu s-au putut apropia mai mult decât la 4-2. Gazdele au închis tabela şi au obţinut o victorie care le dă prima şansă în play-off. În meciul pentru locul trei, AS Suraia s-a impus cu 4-1, în deplasare, la Odobeşti şi a terminat sezonul regulat pe poziţia a treia. În clasament, FC Panciu a acumulat 47 puncte, fiind urmată de Euromania Dumbrăveni, cu 41 de puncte. Pe poziţia a treia se află AS Suraia cu 38 puncte, urmată de Voinţa Odobeşti cu 35 puncte. Este de remarcat şi parcursul foarte bun al echipei AS Cîmpineanca în primăvara acestui an. Ultima clasată la finalul sezonului de toamnă, cu zero puncte, formaţia din Cîmpineanca a reuşit în cele şase meciuri din retur să obţină şapte puncte. Ultimul succes a venit miercuri în deplasare, în partida cu Unirea Ţifeşti. Echipa pregătită de Jani Oltianu a dus la capăt un sezon început prost, dar terminat cu capul sus. Victoria Gugeşti a obţinut o victorie clară în partida cu FCM Adjud, dar diferenţa de scor s-a făcut abia în repriza a doua. Rezultatele înregistrate au fost: Victoria Gugeşti - FCM Adjud 4-0, Voinţa Odobeşti - AS Suraia 1-4, Unirea Ţifeşti – AS Cîmpineanca 1-2, FC Panciu -  Euromania Dumbrăveni 5-2, Voinţa Cîrligele – Selena Jariştea 3-0. Sâmbătă va începe play-off-ul, care va programa partidele FC Panciu – Voinţa Odobeşti şi Euroamania Dumbrăveni – AS Suraia. În play-out se dispută întâlnirile FCM Adjud – Unirea Ţifeşti, Voinţa Cîrligele – Victoria Gugeşti. Aseară s-au jucat  meciurile din cadrul etapei a 17-a din Liga Grafit Decor, după următorul program: Trotuşul Rugineşti – Dinamo Tătăranu, Şoimii Mirceşti – Podgoria Coteşti, Viitorul Vîrteşcoiu – Unirea Milcovul, Viitorul Bilieşti – Voinţa Răstoaca, Voinţa Slobozia Ciorăşti – ASS Victoria Pufeşti. Partida Flacăra Urecheşti – Tractorul Năneşti nu a fost programată, în timp ce Victoria Vînători a stat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.