Sport

Junioarele de la handbal, în plin sezon competiţional

Dan Chiriac
7 mai 2015 1210 vizualizări
Echipa de junioare IV a participat la eurozona de la Brăila

Echipa de handbal junioare IV de la LPS Focşani, pregătită de Doina Ene şi Loredana Pavel, a participat la eurozona desfăşurată la Brăila. Întrecerea a fost rezervată fetelor născute în anii 2002-2003. Focşănencele au înregistrat următoarele rezultate: 15-26 cu Danubius Galaţi, 24-14 cu LPS Buzău, 28-17 cu Axiopolis Cernavodă şi 13-25 cu LPS Brăila. LPS Focşani s-a clasat pe locul trei şi a ratat calificarea în turneul semifinal. Lotul echipei este următorul: Alice Smău, Alice Ungureanu, Denisa Mirodonie, Andreea Prescură, Denisa Pavel, Andreea Ivan, Amalia Cotea, Alexandra Otvos, Andreea Olteanu, Ioana Oprea, Elena Cosma, Vanesa Măciucă, Diana Niculiţă. Este o nouă generaţie care promite. Lideri de generaţie la junioare IV sunt Andreea Prescură, Denisa Pavel şi Amalia Cotea, după cum spun tehnicienii echipei. Amalia Cotea este împrumutată echipei de minihandbal CS OK Sport Oneşti, care a participat la turneul semifinal la junioare V. Focşăneanca a contribuit la calificarea echipei din Oneşti la turneul final. Junioarele III (14 ani) de la LPS Focşani s-au calificat la turneul semifinal, dar ţinând cont de neîndeplinirea cerinţelor regulamentare de talie şi vârstă nu a participat. Liderul generaţiei este jucătoarea Alexandra Vişan, aflată în pregătiri la Centrul Naţional de excelenţă de la Rm. Vîlcea, sub comanda Steluţei Luca. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ANONIM, acum 3269 zile, 8 ore, 44 minute, 52 secunde
buna ziua domnule Dan Chiriac....informatiile pe care le aveti despre jucatoarele de handbal feminin nu sun chiar cele reale...........in primul rand la echipa de handbal oks Onesti de mini handbal citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.