Sport

Un gest demn de admiraţie

Ziarul de Vrancea
7 mai 2015 594 vizualizări
Fotbalistul botoşenean Marius Croitoru îşi vinde tricoul pentru a-l ajuta pe fiul antrenorului Costel Enache să-şi opereze fiul de cancer

Căpitanul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat, joi, că îşi va vinde tricoul de joc în scop umanitar, pentru fostul fotbalist şi antrenor nemţean Costel Enache, după ce băiatul acestuia, Denis, a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală şi are nevoie de o operaţie în străinătate. "Acesta este cel mai greu meci al carierei pentru Costel Enache deoarece copilul său a fost diagnosticat cu o afecţiune gravă şi îmi doresc din tot sufletul să caştige acest meci. Pentru un părinte este crunt să-ţi vezi copilul într-o asemenea situaţie. Sunt şi eu tată, ştiu ce înseamnă. De aceea, doresc să scot tricoul meu de joc, nu la o licitaţie, pentru că sună urat, ci într-un scop caritabil, banii obţinuţi pe el urmand a fi donaţi acestui băiat care are nevoie. îmi doresc din tot sufletul să fie o sumă cat mai rezonabilă pentru acest copil şi cred că ar trebui să fie un preţ de pornire undeva la 400 de lei, pentru că ne dorim să strangem cat mai mulţi bani", a spus Marius Croitoru. Jucătorul formaţiei botoşănene a lansat un apel şi către prietenul său de la ASA Targu Mureş, Ousmane N’Doye, să se alăture campaniei şi să-şi scoată şi el la licitaţie tricoul: "Îl rog din suflet pe bunul meu prieten Ousmane să mi se alăture în această campanie şi să scoată şi el tricoul la vanzare pentru acest scop. Probabil va fi un tricou de viitor campion şi ne ajută mult în încercarea de a strange mai multe fonduri".Licitaţia pentru tricoul lui Marius Croitoru se va încheia în săptămana premergătoare jocului cu Viitorul Constanţa, din utima etapă a Ligii I.
Fiul antrenorului Costel Enache, Denis, în varstă de 10 ani, a fost descoperit cu o tumoră cerebrală în urmă cu trei ani, însă acum starea sa s-a agravat, crizele pe care le face ajungand la cate trei pe zi, motiv pentru care părinţii au luat decizia de a fi de acord cu intervenţia chirurgicală, chiar dacă aceasta implică riscuri foarte mari.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.