Sport

Cupa Coca-Cola, o reuşită la Sala Polivalentă din Focşani

Dan Chiriac
6 mai 2015 778 vizualizări
Vrancea a fost reprezentată de fetele de la Emil Botta Adjud şi de băieţii de la Colegiul Edmond Nicolau

Meciurile din Focşani au decis încă două finaliste ale Cupei Coca-Cola. Fetele de la Colegiul "Banja Janos" Odorheiu Secuiesc şi băieţii de la LPS Suceava au caştigat faza de zonă desfăşurată la Sala Polivalentă din Focşani. Pentru a patra oară în finala Cupei Coca-Cola, echipa Colegiului Banja Janos se anunţă drept una dintre marile favorite ale ultimului act al competiţiei. De altfel, fotbalul feminin din Harghita este unul dintre cele mai puternice din ţară. Reprezentantele Vrancei au fost fetele de la Liceul Teoretic “Emil Botta”, din Ajdud. Adjudencele au terminat la egalitate, scor 7-7, cu Liceul “Gh. Asachi” din Iaşi, dar au pierdut cu 6-0 în faţa celor de la Liceul “Vasile Lovinescu” Fălticeni. În finală, Odorheiul Secuiesc  a trecut cu 3-1 de formaţia Fălticeni. La masculin, Colegiul Edmond Nicolau din Focşani a fost reprezentanta Vrancei. Formaţia focşăneană a terminat la egalitate, 9-9 cu Colegiul Tehnic “Radu Negri” Galaţi, dar a cedat cu scorul de 1-3 în faţa celor de la LPS Bacău. Băcăuanii au jucat finala întrecerii, pe care au pierdut-o cu 1-3, în faţa celor de la LPS Suceava.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.