Sport

Două partide au fost decise la penalty-uri la Cupa Romaniei la minifotbal

Dan Chiriac
4 mai 2015 613 vizualizări
Doctor GSM/Global Proiect a caştigat meciul cu Arena, în timp ce ACS Mărăşeşti s-a impus cu Apollo

Partidele din prima etapă a Cupei Romaniei la minifotbal au avut loc duminică. Două dintre ele s-au decis după executatea loviturilor de departajare. Cel mai echilibrat duel a fost cel dintre Doctor GSM/Global Proiect şi Arena. Cele două echipe au încheiat nedecis, 1-1,  astfel încat s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare. Chiriţă a ratat a cincea lovitură de departajare pentru Arena, iar doctorii au obţinut două puncte în urma acestui meci. Doctor GSM a devenit principala candidată la locul întai în serie şi, cel mai probabil, va evita un duel în sferturile de finală cu Sanorom Boloteşti. Numai că, în urma acestui succes, Doctor GSM a ajuns pe partea de tablou unde se află principala candidată la caştigarea trofeului, Voinţa Deep Serv, astfel încat, misiunea de a ajunge în finală nu va fi deloc uşoară. Asta, chiar dacă, echipa patronată de Sabin Voicu şi Florin Măzăreanu a învins de două ori în acest an pe cei de la Voinţa. Arena se va duela în sferturi cu Sanorom, dar va avea un meci mai uşor, în cazul în care se califică, în semifinale. ACS Mausoleul Mărăşeşti a fost a doua echipă ce a caştigat duminică după loviturile de departajare. Echipa din liga a doua, Apollo Focşani, a oferit o replică foarte bună şi a ţinut scorul egal pană la finalul timpului regulamentar. ACS s-a impus cu 2-0 la loviturile de departajare.

Primele două clasate, victorii în primul meci

Primele două echipe clasate în campionat au obţinut victorii în partidele jucate duminică seara. Voinţa Deep Serv a arătat încă o dată că este principala candidată la caştigarea întrecerii. După ce a renunţat la Căpăţînă şi Stanciu, Voinţa i-a adus pe Predoiu şi Grigorică, care s-au integrat în jocul campionilor. Meciul cu Jess Cafe nu a avut istoric. Voinţa s-a impus cu 4-0, după ce Predoiu a deschis scorul cu un şut de excepţie. Liderul grupei finale în liga de minifotbal, Pamiro Construct, a început competiţia cu o victorie. Astfel, Pamiro s-a impus cu 5-4 în faţa celor de la Casa Panciu. Meciurile etapei a doua din grupele Cupei Romaniei vor avea loc vineri 8 mai, urmand ca ultima rundă să aibă loc duminică 10 mai. Primele două clasate din cele patru grupe se califică în sferturile de finală după sistemul A1-B2, A2-B1, C1-D2 şi C2-D1. În caz de egalitate, vor urma direct lovituri de la 7 m. Semifinalele vor avea loc pe 15 mai, urmand ca finala să aibă loc pe 17 mai. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.