Sport

Cine a ajuns în grupele Cupei Romaniei la minifotbal

Dan Chiriac
3 mai 2015 736 vizualizări
Jess Cafe a arătat că se află din nou printre protagonistele întrecerii unde, anul trecut, a disputat finala

Partidele turului doi din cadrul Cupei Romaniei la minifotbal au stabilit componenţa finală a grupelor din această întrecere. Organizatorii Ligii de minifotbal au programat în comuna Boloteşti, dar şi pe sinteticul de la Focşani, de la pasarela Odobeşti, al doilea tur al Cupei Romaniei la minifotbal, ediţia 2014-2015, cu participarea echipelor din Liga 1, play-out şi celor din Liga 2. Finalista ediţiei trecute şi participantă la turneul Final al Cupei Romaniei, Jess Caffè, a fost singura formaţie din Liga 1 calificată în turul 2. Aceasta a făcut legea în partida cu Super Fast. Scorul final, 9-0, arată superioritatea clară a echipei care anul trecut a jucat la turneul final al Cupei Romaniei. Tot în cadrul turului doi s-au înregistrat rezultatele: FC Pantzer Vidra - Foresta Broşteni 4-2 (2-1), Casa Panciu - Fc Jariştea 7-4 (5-1), Băncila Boloteşti - Apollo Focşani 2-4 (2-0). Aseară s-au jucat primele partide din grupe, după programul: Arena - Dr.Gsm&Global Proiect - GR C, Pamiro Construct - Pantzer - GR B,  ACS Mausoleul Mărăşeşti – Apollo, Voinţa Deep Serv - Jess Caffè - GR A. Primele două clasate din cele patru grupe se califică în sferturile de finală după sistemul A1-B2, A2-B1, C1-D2 şi C2-D1. În caz de egalitate, vor urma direct lovituri de la 7 m. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.