Sport

Meciurile juniorilor au loc la finalul săptămanii

Dan Chiriac
29 apr 2015 486 vizualizări
Partidele de juniori D au loc la Gugeşti, pe 1 mai

La finalul acestei săptămâni se joacă meciurile din cadrul campionatelor judeţene de juniori. Astfel, la juniori A1, Voinţa Odobeşti va întâlni pe Euromania Dumbrăveni, într-un joc ce va avea loc duminică, de la orele 11.00. Pe primul loc la această categorie de vârstă se află Euromania Dumbrăveni, echipă ce este la un singur pas de câştigarea campionatului judeţean şi de participarea în faza zonală a întrecerii. La juniori B, FCM Adjud joacă cu Podgoria Coteşti. Meciul are loc sambătă, de la orele 11.00. Adjudenii sunt pe primul loc în clasament şi au un avans de trei puncte faţă de Unirea Focşani.  În cazul unei victoria în partida de azi, adjudenii vor deveni campioni judeţeni. Unirea are un joc mai puţin disputat şi va câştiga la masa verde meciul cu Selena Jariştea. Meciul de juniori C dintre LPS Focşani şi Junior Gugeşti are loc duminică cu începere de la orele 10.00. Partida se va disputa la Gugeşti, în condiţiile în care baza sportivă din Sud este închisă pentru lucrările de întreţinere făcute de firma lui Adrian Oprişan. Partida dintre AS Suraia şi Juventus Focşani va avea loc pe 9 mai. În clasament, LPS Focşani are un avantaj ce-i asigură prezenţa la turneul zonal. Focşănenii au 22 de puncte, cu şase mai mult decat Ştiinţa Focşani.

Juniorii D, la Gugeşti

Partidele din cadrul etapei a patra a returului, în campionatele judeţene la juniori D, se vor desfăşura la Gugeşti. Astfel, vineri 1 mai  se vor disputa partidele: 13.00: Junior Gugeşti – Viitorul Focşani, 14.00 CSM –Sporting Focşani, 15.00 Junior Gugeşti – CSM 2 Focşani, 16.00 CSM Focşani – Viitorul Focşani. La juniori D, în clasament, CSM Focşani are 30 de puncte, fiind urmată de CSM 2 Focşani cu 22 puncte şi Junior Gugeşti 16 puncte. La juniori E, în clasament, CSM Focşani are 30 de puncte, din 10 meciuri, fiind urmată de Prosport Focşani, 22 puncte, din 10 meciuri şi Progresul Focşani, 19 puncte, dar cu doar nouă partide disputate. Focşănenii sunt aproape campioni la cele două categorii de varstă.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.