Sport

1 mai special pentru tinerii fotbalişti: Academia de Fotbal Social merge la Gugeşti şi Cîrligele

Dan Chiriac
29 apr 2015 513 vizualizări
AJF Vrancea merge în două comune pentru a organiza acţiunile din cadrul programului grassroots u vineri şi sambătă, evenimentele încep la orele 10.00

Academia de Fotbal Social va poposi vineri la Gugeşti, iar sambătă la Cîrligele. Acţiunea este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi va începe vineri la orele 10.00, iar sambătă tot de la orele 10.00. La eveniment sunt aşteptaţi toţi copiii din cele două comune. La fiecare acţiune se vor forma opt echipe ce vor primi diferite denumiri. După cum se ştie, pană acum, Academia de Fotbal Social a ajuns la Dumbrăveni, Ţifeşti, Jaristeaşi Suraia. Academia de Fotbal Social este o acţiune cuprinsă în programul Comisiei Grassroots din cadrul AJF Vrancea ce constă în promovarea şi atragerea copiilor  către sport şi care urmăreşte depistarea talentelor din zonele rurale care nu au în prezent posibilitatea practicării fotbalului în mod organizat în cadrul unor cluburi sportive. La cele două evenimente de vineri şi sambătă AJF Vrancea va asigura montarea celor  4 suprafeţe de joc. Se vor alcătui echipe formate din şase copii care vor participa la turneu. Echipele înscrise vor evolua simultan pe 4 terenuri (maxim total 8 echipe) care vor juca în sistem campionat cate 7 meciuri de 10 minute fiecare cu o pauză activă de 4 minute în care se vor organiza diferite concursuri individuale cu finalizare la poartă. Componenţii echipei caşigătoare vor primi cupe fiecare în parte. Se vor mai acorda două trofee speciale pentru golgeterul turneului şi golgeterul la pauza activă. În urma acţiunilor din cele două comune vor fi stabilite Dream Team-urile, în functie de evoluţia copiilor în turneu. Copiii legitimaţi nu vor fi cuprinşi în această echipă, dar au drept de participare. Acţiunea de vineri este organizată cu primarului comunei Gugesti, Vasile Vatră şi a preşedintelui clubului Victoria Gugeşti, Cosmin Talpan. Acţiunea de la Cîrligele se desfăşoară cu sprijinul primarului Ştefan Moscu şi a preşedintelui clubului Voinţa Cîrligele, Corneliu Cherciu. AJF Vrancea invită copiii din cele două comune la 1 mai special, în care fotbalul să fie pe primul loc! (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.