Sport

Derby-ul rundei s-a încheiat nedecis

Dan Chiriac
26 apr 2015 592 vizualizări
Voinţa Odobeşti - Euromania Dumbrăveni 1-1, în cadrul Superligii Altdorf Tehnik u Şoimii Mirceşti s-a impus la scor în derby-ul Ligii Grafit Decor

Două dintre echipele calificate în play-off-ul Superligii Altdorf Tehnik s-au întalnit sambătă pe stadionul din cartierul odobeştean Unirea. Ocupantele locurilor 2 şi 4 au încheiat nedecis un meci foarte echilibrat. Cele două echipe se vor reîntalni şi în play-off. Victoria Gugeşti a caştigat la masa verde partida cu Selena Jariştea. Selena Jariştea va fi exclusă din play-out, locul său urmand a fi luat de ocupanta locului nouă la finalul sezonului. FC Panciu a caştigat în deplasare partida cu Unirea Ţifeşti. Astfel, echipa pănceană îşi păstrează poziţia de lider. AS Suraia, ocupanta locului trei, a pierdut cu 2-3 în deplasarea de la Adjud. Chiar dacă au condus de două ori, surăienii au fost nevoiţi să se recunoască învinşi la finalul jocului. AS Campineanca a realizat primul succes din acest campionat, după ce a învins în deplasare, scor 2-0, pe Voinţa Carligele, la capătul unui meci foarte tensionat. În clasament, FC Panciu a acumulat 42 puncte, fiind urmată de Euromania Dumbrăveni, cu 38 de puncte. Pe poziţia a treia se află AS Suraia cu 32 puncte, urmată de Voinţa Odobeşti cu 32 puncte. Rezultatele jocurilor: FCM Adjud - AS Suraia 3-2, Unirea Ţifeşti – FC Panciu 1-2, Victoria Gugeşti - Selena Jariştea 3-0, Voinţa Odobeşti - Euromania Dumbrăveni 1-1, Voinţa Carligele - AS Campineanca 0-2. 

KO în repriza a doua, în derby-ul primelor clasate

Derby-ul rundei în liga Grafit Decor s-a jucat la Mirceşti. Ocupantele locurilor 1 şi 2 s-au întalnit într-un joc în care gazdele doreau să-şi ia revanşa după înfrangerea drastică din tur, scor 4-0. După 1-1 la pauză, gazdele s-au dezlănţuit, iar echipa din Năneşti nu a mai existat practic pe teren. Şoimii au marcat şapte goluri în 45 de minute şi au realizat scorul rundei. Victoria Vanători, aflată pe ultima treaptă a podiumului, a pierdut în deplasare cu Viitorul Varteşcoiu, o formaţie ce se află în partea superioară a clasamentului. Voinţa Slobozia Ciorăşti s-a impus la scor, 6-1, cu Voinţa Răstoaca şi a urcat pe locul doi în clasament. Rezultatele meciurilor de duminică: Viitorul Varteşcoiu – Victoria Vanători 2-1, Flacăra Urecheşti - Unirea Milcovul 0 -5, Voinţa Slobozia Ciorăşti – Voinţa Răstoaca 6-1, Viitorul Bilieşti - Dinamo Tătăranu 3-0 neprezentare, Şoimii Mirceşti -  Tractorul Năneşti 8-1, Podgoria Coteşti – ASS Victoria Pufeşti 2-0. În liga Grafit Decor, lider este Şoimii Mirceşti cu 36 puncte. Pe poziţia a doua se află Voinţa Slobozia Ciorăşti cu 30 puncte, urmată de Tractorul Năneşti cu 28 puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.