Sport

Guardiola vine acasă ca inamic

Ziarul de Vrancea
24 apr 2015 501 vizualizări
Barcelona - Bayern şi Juventus - Real sunt semifinalele Ligii Campionilor

Echipa Real Madrid, deţinătoarea trofeului, va întalni formaţia Juventus Torino, în semifinalele Ligii Campionilor, în timp ce Bayern München va juca în compania grupării FC Barcelona. Manşa tur este programată la 5 şi 6 mai, iar returul la 12 şi 13 mai. Conform tragerii la sorţi de la Nyon, pe 5 mai se vor întalni Juventus şi Real Madrid, iar pe 6 mai, Barcelona cu Bayern München, în timp ce meciurile-oglindă de pe 12-13 ani se vor disputa cu ordinea inversată.
Cel mai interesant duel se va disputa între Barcelona şi Bayern, două dintre cele mai în formă echipe din fotbalul european. Zona de interes creşte ştiut fiind că Josep Guardiola, antrenorul bavarezilor, vine pentru prima dată în meci oficial pe “Nou Camp”, stadionul pe care s-a consacrat ca jucător şi antrenor."Cand ajungi în semifinale, mereu adversarul este unul dificil. Anul trecut a fost Real Madrid, anul acesta FC Barcelona. Am un mare respect pentru această echipă şi sunt foarte fericit că pot trăi această experienţă. Va fi prima oară cand voi reveni la FC Barcelona, mă voi întoarce acasă. Evident, este foarte special pentru mine şi extrem de emoţionant", a afirmat Guardiola. Finala se va disputa pe 6 iunie, la Berlin.
Conform tragerii la sorţi, semifinalele Ligii Europa vor fi SSC Napoli – Dnipro Dnipropetrovsk şi FC Sevilla – Fiorentina. Prima manşă este programată la 7 mai, iar manşa secundă la 14 mai. Caştigătoarea semifinalei 1 este considerată gazdă la finala din 27 mai, de la Varşovia.
Rezultate înregistrate în partidele disputate, joi, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Europa: Zenit Sankt Petersburg - FC Sevilla 2-2 (în tur, 1-2). Rondon (’48), Hulk (’72) / Bacca (‘6 – penalty), Gameiro (’85); Dnipro Dnipropetrovsk – FC Bruges 1-0 (0-0). Ciahov (’82); AC Fiorentina – Dinamo Kiev 2-0 (1-1). Gomez (’43), Vargas (‘90^4); SSC Napoli – VfL Wolfsburg 2-2 (4-1). Callejon (’50), Mertens (’65) / Klose (’71), Perisic (’73).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.