Sport

Meci decisiv pentru câştigarea campionatului de juniori B1

Dan Chiriac
23 apr 2015 707 vizualizări
Unirea Focşani - FCM Adjud, se joacă sâmbătă, de la orele 10.30, pe stadionul Milcovul 2 La finalul acestei săptămâni se joacă meciurile din cadrul campionatelor judeţene de juniori.

Astfel, la juniori A1, Voinţa Cârligele va întâlni pe Victoria Gugeşti, într-un joc ce va avea loc duminică, de la orele 11.00. Pe primul loc la această categorie de vârstă se află Euromania Dumbrăveni, echipă ce este la un singur pas de câştigarea campionatului judeţean şi de participarea în faza zonală a întrecerii. La juniori B, derby-ul campionatului se va juca sâmbătă dimineaţă. Astfel, pe stadionul “Milcovul 2” din Focşani, echipa AS FC Unirea, pregătiită de Neculai Petrea, va juca cu FCM Adjud. Adjudenii sunt pe primul loc în clasament şi au un avans de şase puncte faţă de focşăneni. Numai că Unirea are un joc mai puţin disputat şi va rămâne la o distanţă de doar trei lungimi faţă de adjudeni, în condiţiile în care vor câştiga la masa verde meciul cu Selena Jariştea. În partida din tur, FCM Adjud s-a impus cu 4-1, astfel încât Unirea Focşani are nevoie de o victorie cu 3-0 sau la patru goluri diferenţă pentru a urca pe primul loc al clasamentului. Meciurile de juniori C se vor juca timp de trei zile. Azi, de la orele 16.00, AS Suraia va juca cu LPS Focşani, în timp ce partida Junior Gugeşti - Juventus Focşani va avea loc duminică, de la orele 10.00. FC Panciu şi AS Suraia se vor întâlni sămbătă dimineaţă. În clasament, LPS Focşani are un avantaj ce-i asigură prezenţa la turneul zonal.

Juniorii E şi D, la Odobeşti

Partidele din cadrul etapei a doua a returului, în campionatele judeţene la juniori E şi D, se vor desfăşura la Odobeşti. La juniori D, partidele vor avea loc pe terenul orăşenesc din Odobeşti. Astfel, duminică se vor disputa partidele: 09.00: Voinţa Odobeşti – Viitorul Focşani, 10.00: Voinţa Odobeşti – Viitorul Focşani, 12.00: Viitorul Focşani – Steaua Mărăşeşti, 13.00 Sporting Focşani – CSM 2 Focşani, 14.00 CSM Focşani- Junior Gugeşti, 15.00: Voinţa Odobeşti – Steaua Mărăşeşti. La juniori E, meciurile se vor disputa joi, vineri şi duminică. Aseară, pe stadionul “Milcovul”, s-au întâlnit CSM 2 Focşani şi Prosport Focşani. Vineri, de la orele 17.30, tot pe stadionul Milcovul, are loc derby-ul dintre CSM Focşani şi Progresul Focşani. Duminică, de la orele 11.00, Voinţa Odobeşti şi Galactic Focşani se vor întâlni pe stadionul orăşenesc din Odobeşti. La juniori D, în clasament, CSM Focşani are 27 de puncte, fiind urmată de CSM 2 Focşani cu 19 puncte şi Junior Gugeşti 16 puncte. La juniori E, CSM Focşani are 27 de puncte, din 9 meciuri, fiind urmată de Prosport Focşani, 22 puncte, din 10 meciuri şi Progresul Focşani, 19 puncte, dar cu doar opt partide disputate. În cazul unui succes în jocul de azi, Progresul poate urca pe locul doi, la doar două puncte distanţă de liderul de la CSM Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.