Sport

Echipa de futsal joacă în play-out cu Clujana Cluj, duminică

Dan Chiriac
22 apr 2015 592 vizualizări
Al doilea meci din play-out are loc la Sala Polivalentă, cu începere de la orele 18.00 u în cazul unui succes al Progresului, meciul decisiv se va juca luni, tot la Sala Polivalentă

Echipa de futsal Progresul Focşani se pregăteşte pentru play-out-ul ligii întâi. Focşănenii vor juca duminică, cu începere de la orele 18.00, la Sala Polivalentă, cu Clujana Cluj. În play-out, focşănenii urmează să joace trei partide în compania echipei Clujana Cluj, pentru a evita retrogradarea în liga a doua. La finalul sezonului regulat, ocupantele locurilor 10 şi 11, respectiv Progresul Focşani şi Clujana Cluj, vor juca o triplă care va decide echipa ce va rămâne în liga întâi. Primul joc a avut loc la Cluj, ardelenii impunandu-se cu 5-3. Următoarele două partide vor avea loc la Focşani. Dacă vor caştiga partida de duminică, focşănenii vor încerca să rămană în liga întai în meciul de luni. Luni, cel mai probabil tot de la orele 18.00, este programat al treilea joc dintre cele două formaţii. Mai bine de jumătate de an a trecut de la ultima victorie a echipei de futsal în campionat. A fost 9-2, în luna octombrie, în partida cu Clujana Cluj. De atunci, Progresul Focşani a pierdut toate partidele disputate, înregistrând şi diferenţe foarte mari de scor. Jucătorii pregătiţi de Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu speră să obţină al doilea succes în campionat, în play-out. Lotul echipei focşănene este format din următorii jucători: Borş – Ungureanu, Ilaş, Sava, Oancea, Stratulat, Mănăilă, Dumitriu, Petculescu şi Munteanu. Antrenorul Elvis Ilaş ne-a preiczat  că Bălosu a fost exclus din lot, după ce nu s-a prezentat la jocul de la Cluj. De asemenea, portarul Crăciun nu poate juca din cauza unei accidentări. De altfel, acesta nu a evoluat nici în partida juniorilor republicani de marţi. În locul său, la partida dintre LPS Focşani şi LPS Buzău, între buturi, s-a aflat Ichim. „Vom face tot ce putem pentru a caştiga cele două partide pe care avem de disputat cu clujenii. Am avut o bună ocazie să obţinem victoria la Cluj, dar, acum, e momentul să salvăm întreg sezonul şi să rămanen în liga întai”, ne-a spus antrenorul Elvis Ilaş. Comisia Centrală a Arbitrilor a decis şi brigada de arbitri care va oficia la jocul de duminică. Astfel, cei doi arbitri vor fi Daniel Deca – Brăila şi Vlad Ciobanu – Iaşi. Rezervă a fost desemnat Marian Carp – Galaţi, iar observator Vasile Donţu – Galaţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.