Sport

Juniorii mici au marcat şase goluri

Dan Chiriac
21 apr 2015 480 vizualizări
LPS Focşani - LPS Buzău 0-1 (0-1), în campionatul naţional la juniori republicani u juniorii B au obţinut o victorie clară, cu 6-0

Echipele de juniori A şi B, respectiv sub 19 ani şi sub 17 ani, de la LPS Focşani au disputat ieri partidele din cadrul etapei a 23-a din campionatul naţional. Juniorii A, pregătiţi de Daniel Bănică, au făcut, cel mai probabil, cel mai slab meci din acest campionat. Avand nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura locul cinci la finalul sezonului regulat, jucătorii de la LPS Focşani nu s-au regăsit niciun moment şi au pierdut după un gol marcat în prima repriză. Focşănenii nu au reuşit să se concentreze în faţa porţii adverse şi au ratat orice oportunitate apărută în cele 90 de minute de joc. Ocaziile clare de gol au lipsit, în timp ce buzoienii, rămaşi în zece oameni în repriza a doua, s-au mulţumit să se apere şi să conserve rezultatul din prima repriză. Antrenorul Daniel Bănică a jucat cu următoarea formaţie: Crăciun – Constantin,  Blănaru, Avram, Duca, Kumova, Petrea, Grigorică, Văcianu, Lăbunţ, Pascu. În urma acestui rezultat, focşănenii au rămas pe locul cinci cu 34 de puncte. Oaspeţii de ieri s-au apropiat la un singur punct de focşăneni, avand 33 de puncte şi ocupand locul şase. Pentru a fi siguri de locul cinci, focşănenii au nevoie de un rezultat favorabil în ultima etapă, în deplasare, cu Concordia Chiajna.

Patru goluri pentru Ursu

La juniori B, elevii lui Alin Samoilă  au obţinut al patrulea succes în ultimele cinci etape. Singurul eşec a venit etapa trecută, în deplasare, cu Steaua, după un meci dominat însă clar de focşăneni. Ieri, meciul cu buzoienii nu a avut istoric. Salaoru a deschis scorul din penalty încă din minutul 5, iar Zaharia l-a majorat în minutul 15. Scorul final a fost 6-0, după cele patru goluri marcate de Ursu. Juniorii B ai LPS Focşani au jucat cu următoarea formaţie: Glavana – Dediu, Doagă, Pârvu, Tănase – Zaharia, Salaoru, Duca, Marin – Ursu, Florea. Etapa viitoare, focşănenii vor juca în deplasare cu Concordia Chiajna. LPS Focşani se află în luptă pentru poziţia a şasea cu Sport Team Bucureşti. LPS Focşani a acumulat 27 de puncte şi va juca în faza a doua a campionatului, ce va începe peste două săptămani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.