Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Pustai, la Mediaş pe şest

Ziarul de Vrancea
21 apr 2015 511 vizualizări
Antrenorul Cristian Pustai, liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Rapid, a fost numit ieri consilier tehnic la Gaz Metan Mediaş, fără a ocupa însă vreo funcţie oficială în cadrul clubului, a declarat, preşedintele grupării medieşene, Ioan Horoba

"Cristi Pustai nu e antrenorul echipei, pentru că nu poate să activeze la o a treia echipă în acelaşi sezon. El a venit azi la la Mediaş cu titlu voluntar, fără niciun fel de recompensă, nimic, să-l ajute pe Balaur. Balaur este antrenorul principal interimar", a declarat Horoba. Cristian Pustai, în varstă de 49 de ani, a antrenat în acest sezon formaţiile ASA Targu Mureş şi Rapid, de la ultima grupare fiind demis după etapa a XXVI-a a Ligii I, astfel că, potrivit regulamentului, nu are dreptul de a activa la o a treia echipă.  Tehnicianul originar din Mediaş şi-a început cariera la Gaz Metan Mediaş în 1987 şi a mai antrenat echipele Unirea Alba Iulia, Chimica Tarnăveni şi Pandurii Targu Jiu.

Odorhenii joacă prima manşă afară

Echipa de handbal masculin HC Odorhei va juca în deplasare manşa tur a finalei Challenge Cup, cu portughezii de la Liberty Seguros ABC / UMinho, conform tragerii la sorţi de marţi, de la sediul EHF. Potrivit tragerii la sorţi de marţi, manşa tur dintre HC Odorhei şi Liberty Seguros se va disputa în Portugalia, în 16 sau 17 mai, iar cea retur pe terenul echipei antrenate de Vlad Caba, o săptămană mai tarziu. HC Odorhei s-a calificat, în premieră, în finala Challenge Cup cu dublă victorie obţinută tot în faţa unei formaţii lusitane, SL Benfica (31-29 şi 27-25). Adversara sa din ultimul act, Liberty Seguros, a eliminat formaţia norvegiană Stord Handball, cu 25-18 şi 25-27. Liberty Seguros are sediul în oraşul Braga

Petricevic ramane antrenor la Timişoara

Antrenorul Dragan Petricevic şi-a prelungit contractul cu echipa BC Timişoara, cu care a caştigat Cupa Romaniei în 2010, dar şi în 2015, potrivit anunţului de marţi al clubului. "Noul antrenor al echipei noastre este vechiul antrenor, Dragan Petricevic", a declarat managerul general al clubului timişorean, Leontin Demaio, potrivit comunicatului de ieri. Dragan Petricevici, care a revenit la Timişoara în decembrie 2013, a acceptat prelungirea contractului pe încă un sezon.  BC Timişoara a caştigat Cupa Romaniei, cu Dragan Petricevic antrenor, în 2010 şi în acest sezon. în Liga Naţională, BC Timişoara a fost eliminată în actuala stagiune în primul tur din play-off de campioana CSU Asesoft Ploieşti.

Tehnician  nou la Hannover

Fostul tehnician al echipei Borussia Mönchengladbach, Michael Frontzeck, a fost numit în funcţia de antrenor principal al formaţiei Hannover '96, informează L'Equipe. Frontzeck, care îl înlocuieşte pe Tayfun Korkut, a semnat un contract valabil pană la finalul sezonului şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Michael Frontzeck, în varstă de 51 de ani, a fost antrenor secund la Hannover '96 în sezonul 2004-2005, iar în cariera sa a mai pregătit formaţiile Alemannia Aachen, Arminia Bielefeld, Borussia Mönchengladbach şi FC St. Pauli. Antrenorul echipei Hannover '96, Tayfun Korkut, a fost demis, luni, la două zile după eşecul din meciul cu Bayer Leverkusen, scor 4-0, în campionatul Germaniei. Korkut conducea echipa din decembrie 2013. După 29 de etape, Hannover '96 ocupă locul 15 în campionatul Germaniei, primul neretrogradabil, cu 29 de puncte.

Uite Zeman, nu e Zeman!

Tehnicianul ceh Zdenek Zeman şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al echipei Cagliari, a anunţat, ieri, publicaţia Unione Sarda, citată de site-ul sportmediaset.it. Zdenek Zeman, în varstă de 67 de ani, a preluat  pe Cagliari la începutul acestui sezon, dar a fost demis la 23 decembrie 2014 şi înlocuit cu Gianfranco Zola. După doar zece meciuri, la 9 martie, Zeman a fost readus la carma formaţiei din Sardinia. Cu şapte etape înainte de finalul sezonului, Cagliari ocupă locul 19, retrogradabil, cu 21 de puncte, la nouă puncte în urma echipei Atalanta Bergamo, care se află pe prima poziţie neretrogradabilă.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.