Sport

Derby-ul campionatului s-a încheiat nedecis

Dan Chiriac
20 apr 2015 627 vizualizări
Voinţa Deep Serv - Sanorom Boloteşti 2-2 (1-1), în liga de minifotbal u în grupa finală, campionii pot pleca de pe prima poziţie, dar ar putea fi depăşiţi în clasament de Pamiro Construct, care profită de eliminarea rezultatelor cu ocupantele locurilor 7 şi 8

Campionatul de minifotbal pentru amatori a programat duminică jocurile penultimei etape din play-off. Capul de afiş a fost derby-ul campionatului, întâlnirea dintre campioana şi vicecampioana ediţiei trecute. Peluza bazei sportive EnergoSport a fost neîncăpătoare la marele derby, numeroşii iubitori ai minifotbalului savurând prestaţia celor două echipe. Ciprian Dumitriu, golgeterul echipei Sanorom, a deschis scorul în minutul 16 la o fază fixă. Voinţa a reuşit repede egalarea, prin căpitanul Cristi Gurguiatu, la numai un minut după deschiderea scorului. După o primă repriză tacticizată,  partea a doua a fost mult mai spectaculoasă şi pe placul suporterilor. Claudiu Ionescu, vedeta oaspeţilor din Boloteşti, şi-a arătat clasa, reuşind câteva acţiuni demne de un fost jucător de Liga 1. Cu 3 minute înainte de final, acesta a punctat din lovitură de la 9 metri, pe fondul greşelilor acumulate de Voinţa. Răzvan Crăciun a egalat după o fază şnur la numai un minut. Cele două echipe s-au întâlnit anul acesta în trei jocuri directe: 2-1 pentru Sanorom în supercupă, 1-1 în tur şi 2-2 în play-off. Cu această remiză, Sanorom rămâne în cursa pentru titlu.
Cum arată clasamentul
Rezultatele etapei consemnate în Ligă au clarificat cele 6 echipe care vor participa în Grupa Finală, cu o etapă înainte de finalul jocurilor din play-off. Alături  de Voinţa şi Sanorom, Arena, Pamiro Construct, Dr.GSM&Global Proiect şi Flux DiaCarn sunt echipele calificate pentru desemnarea campioanei sezonului 2014/2015, cu un clasament al jocurilor directe din tur şi play-off. În acest moment, Voinţa Deep Serv are 18 puncte în clasamentul grupei finale, urmată de Pamiro 16 puncte, Arena 15 puncte, Sanorom 14 puncte, Flux 13 puncte şi Doctor GSM 10 puncte. În ultima rundă, Voinţa şi Flux nu vor puncta, urmând a juca cu echipele clasate pe locurile 7 şi 8. Pamiro poate intra din postura de lider în grupa finală dacă învinge Doctor GSM/Global Proiect. La rândul său, Arena are şansa de a egala pe Voinţa Deep Serv în clasament, dar pentru aceasta are nevoie de victorie în derby-ul cu Sanorom, care, în cazul unui succes, ajunge pe poziţia a doua. Duminică, Flux DiaCarn a reuşit prima victorie din play-off după 1-0 cu Dr.GSM&Global Proiect, iar ACS Mausoleul Mărăşeşti a învins într-un meci fără istoric pe Auto ZBR, cu8-2. În clasament conduce Voinţa cu 51 p, Sanorom 50, Arena 48, Pamiro Construct 45, Dr.GSM&Global Proiect 38, Flux DiaCarn 37, ACS Mausoleul 33 şi Auto ZBR 25. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele şi marcatori etapei :
Arena-Pamiro Construct 5-1 (3-1) Au marcat Iulian Negoescu, Adrian Oltianu, Marian Covaci 3 respectiv Ionuţ Istrate.
Dr.GSM&Global Proiect-Flux DiaCarn 0-1 (0-1) A marcat Marius Suvac -7 m
ACS Mausoleul - Auto ZBR 8-2 (3-0) Au marcat Bogdan Grigorică 4, Laurenţiu Petrea, Marius Pascu, Vlăduţ Amariei, Ionuţ Amariei respectiv Răzvan Sava, Adrian Lungu.
Voinţa Deep Serv -Sanorom Boloteşti 2-2 (1-1) Au marcat Cristi Gurguiatu, Răzvan Crăciun respectiv Ciprian Dumitriu ,Claudiu Ionescu - 9m.
Rezultatele înregistrate în play-out :
Pro As Company - Altdorf Tehnik 8-3 (4-0)
Gabana Ferm - Fabrica de imagine 3-2 (1-2)
Amicii - Green Team 7-4 (4-1)
Etapa viitoare programează în play-off jocurile: ACS Mausoleul – Voinţa Deep Serv, Auto ZBR - Flux DiaCarn, Pamiro Construct - Dr.Gsm&Global Proiect , Arena - Sanorom Boloteşti.
Echipele LIgii 1 din play-out vor participa duminică, 26 aprilie, în primul tur al Cupei României cu echipele din Liga 2 la Boloteşti. Tragerea la sorţi în cupă va avea loc marţi 21 aprilie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.