Sport

Doi finalişti la paralele

Ziarul de Vrancea
17 apr 2015 472 vizualizări
La Campionatele Europene de gimnastică de la Montpellier, Marius Berbecar a obţinut a doua notă, al doilea sportiv roman calificat fiind Andrei Muntean * fetele, fără medalii la individual compus

Laura Jurcă s-a clasat pe locul VII, iar Diana Bulimar pe locul X,  ieri, în finala de  individual compus, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier. Diana Bulimar a fost notată în finala la individual compus cu 13,766 la sărituri, 13,533 la paralele, 13,666 la barnă şi 13,666 la sol, în timp ce Laura Jurcă a obţinut următoarele note: sol 13,733, sărituri 14,766, 12,866 la paralele, 13,500 la barnă. Medalia de aur a revenit gimnastei Giulia Steingruber (Elveţia, 57,873 puncte), urmată pe podium de rusoaica Marina Karenkova (57,132) şi de Elissa Downie (Marea Britanie, 56,623). Reamintim că în finalele feminine pe aparate, Romania va fi reprezentată de Andreea Munteanu la sol şi barnă.
În privinţa calificărilor întrecerii masculine, Romania are doi gimnaşti calificaţi în finala de la paralele. Marius Berbecar a obţinut a doua notă din concurs (15,566), iar Andrei Muntean, cu 15, 300 s-a clasar pe locul VI. Anul trecut, la Campionatele Europene de la Sofia, care au inclus şi competiţia pe echipe, Berbecar şi Muntean s-au clasat pe locurile IV, respectiv VI, tot în finală la paralele. În finală la individual-compus masculin, Romania nu va avea reprezentanţi, ceilalţi gimnaşti romani prezenţi în concurs fiind Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Daniel Rădeanu şi Andrei Ursache.  Finalele pe aparate, la feminin şi masculin, vor avea loc sambătă şi duminică.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.